Geweigerde omgevingsvergunning Roond 3a

Logo Boxtel

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Boxtel deelt mede, dat zij, gelet op artikel 2.1 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, de vergunning weigeren voor het verbouwen van een bijgebouw tot woning op het adres Roond 3a.

Inzage

Het besluit met de daarbij behorende stukken kunt u met ingang van 25 maart 2016 voor zes weken inzien bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling in het gemeentehuis. Voor het inzien van de stukken kunt u een afspraak maken met het secretariaat van de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling via telefoonnummer (0411) 65 52 49 of per e-mail via afdeling.ro@boxtel.nl

Beroep

Wanneer u het met dit besluit niet eens bent, kunt u een beroepschrift sturen aan de Rechtbank ’s-Hertogenbosch, Sector Bestuursrecht, Postbus 90.125, 5200 MA 's-Hertogenbosch. U kunt ook digitaal beroep instellen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Zorgt u ervoor dat u het beroepschrift indient binnen 6 weken na de dag waarop het besluit ter inzage is gelegd. Daarmee voorkomt u dat het beroepschrift niet meer kan worden behandeld.

Het beroepschrift moet ten minste bevatten:

  • -

    de naam en het adres van de indiener;

  • -

    de dagtekening;

  • -

    een omschrijving van het besluit waartegen uw beroepschrift is gericht;

  • -

    de gronden van het beroep;

Indien mogelijk dient het beroepschrift tevens een afschrift van het bestreden besluit te bevatten. Voor het indienen van een beroepschrift is griffierecht verschuldigd.

Voorlopige voorziening

Een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Als er sprake is van een spoedeisende zaak, kunt u tegelijkertijd met uw beroep, een verzoek om een voorlopige voorziening indienen bij de voorzieningenrechter van Rechtbank ’s-Hertogenbosch, Postbus 90.125, 5200 MA ’s-Hertogenbosch.

Wetgeving

Op deze bekendmaking is onderstaande wetgeving van toepassing. Let op! De link naar de wetgeving hebben wij gemaakt op 22 maart 2016. Als u op de link klikt krijgt u dan ook de tekst te zien zoals deze op 22 maart 2016 geldend was. Houd er rekening mee dat de wetgeving inmiddels aangepast kan zijn. Via http://wetten.overheid.nl/zoeken kunt u de geldende tekst vinden

Van toepassing op deze bekendmaking is:

-Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, artikel 2.1

.

Naar boven