Concept beheersverordening Poederoijen en Zaltbommel

Logo Zaltbommel

Burgemeester en wethouders van Zaltbommel maken bekend dat het concept van de beheersverordening Poederoijen en Zaltbommel voor iedereen ter inzage ligt.

Een beheersverordening is een alternatief voor een bestemmingsplan. In de beheersverordening hebben wij de bouw- en gebruiksmogelijkheden opgenomen van percelen. De bestaande bouw- en gebruiksmogelijkheden van de geldende bestemmingsplannen zijn hierbij uitgangspunt geweest. In de verordening hebben wij de kernen Poederoijen en Zaltbommel opgenomen. De binnenstad van Zaltbommel en de bedrijventerreinen van Zaltbommel vallen niet binnen het gebied van de verordening.

Inzage

Het concept van de beheersverordening ligt van donderdag 24 maart 2016 tot en met woensdag 20 april 2016 ter inzage.

De stukken bekijkt u via onze website www.zaltbommel.nl/bestemmingsplannen.

Ook kunt u ze bekijken tijdens de openingstijden bij de afdeling Publiekszaken op het gemeentekantoor van Zaltbommel. Het gemeentekantoor ligt aan de Hogeweg 11 te Zaltbommel.

Wilt u de beheersverordening inzien en vragen stellen? Kom dan naar een van de twee inloopmomenten. Op dinsdag 5 april 2016 zijn we van 19.00 tot 20.30 uur op het eerder genoemde gemeentekantoor.

Op woensdag 6 april 2016 zijn we van 11:00 – 21:00 uur in Dorpshuis Podarwic. Dit ligt aan de Burgemeester Posweg 1 in Poederoijen. Ook kunt u een toelichting krijgen van ons omgevingsloket. Maak hiervoor een afspraak via telefoonnummer 14 0418.

 

Zienswijze

Tijdens de inzagetermijn kunt u uw mening of opmerkingen (zienswijze) aan ons laten weten. U stuurt deze naar burgemeester en wethouders, Postbus 10.002, 5300 DA Zaltbommel. Wij ontvangen dit het liefst schriftelijk.

In de zienswijze neemt u op: omschrijving van het (voorgenomen) besluit waar uw zienswijze over gaat, uw naam en adres, datum, handtekening en de motivering van uw zienswijze.

U kunt uw zienswijze ook mondeling naar voren brengen. Bel hiervoor eerst het omgevingsloket via 14 0418 en maak een afspraak. Zienswijzen kunt u niet via de elektronische weg (e-mail) indienen.

Het identificatienummer van het concept van de beheersverordening is NL.IMRO.0297.ZBMBVO20160005-CP01

 

Vragen?

Neemt u dan contact met ons omgevingsloket (tel 14 0418).

Naar boven