Bekendmaking ontwerpbestemmingsplan Alphensebaan 70

Logo Gilze en Rijen

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Gilze en Rijen stelde op 15 maart 2016 het ontwerpbestemmingsplan Alphensebaan 70 in Gilze vast. Het bestemmingsplan herstelt een omissie in het oorspronkelijke bestemmingsplan Buitengebied, waarin het ter plaatse aanwezige loonwerkbedrijf foutief was opgenomen. Er is geen ontwerpexploitatieplan vastgesteld, omdat de gemeente het herstel van deze omissie op zich neemt.

Ontwerpbestemmingsplan ligt ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan ligt van 24 maart 2016 tot en met 4 mei 2016 tijdens openingstijden ter inzage in het gemeentehuis van Gilze en Rijen, Raadhuisplein 1 in Rijen.

U kunt het volledige plan ook bekijken op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het IMRO-nummer is NL.IMRO.0784.BPAlphensebaan70-ON01

Iedereen kan een zienswijze indienen

Iedereen mag een schriftelijke of mondelinge zienswijze indienen tegen het ontwerpbestemmingsplan Dat is bepaald in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, juncto afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht.

Zienswijze indienen

In de periode dat het ontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kunt u een zienswijze indienen.

Uw schriftelijke zienswijze richt u aan de gemeenteraad van Gilze en Rijen, Postbus 73, 5120 AB Rijen. Uw schriftelijke zienswijze moet u voorzien van uw naam, adres, handtekening en datum. Ook geeft u aan op welk plan uw zienswijze betrekking heeft en de reden(en) van de zienswijze.

Wilt u een mondelinge zienswijze indienen? Neem dan contact op met het Klantcontactcentrum van de gemeente, telefoonnummer 088 3821000.

Rijen, 23 maart 2016

burgemeester en wethouders van Gilze en Rijen,

de secretaris, de burgemeester,

ir. G.J.F.M. Vlekke          dr. A.J.W. Boelhouwer

Naar boven