Verlening vergunning Entropia Digital B.V. voor een landelijk trunkingsysteem, Agentschap Telecom

22 maart 2016

AT-EZ/7180621

De Minister van Economische Zaken maakt het volgende bekend:

Op 22 maart 2016 is aan Entropia Digital B.V. een vergunning verleend voor het gebruik van frequentieruimte in de frequentieband 410-430 MHz ten behoeve van een landelijk trunkingsysteem.

Entropia dient tijdelijk over meer frequentieruimte te beschikken, dan in normale omstandigheden nodig is voor een landelijk trunkingnetwerk, omdat het technisch onmogelijk is de overgang van het oude naar het nieuwe platform gefaseerd te laten plaatsvinden. Ik trek de eerder verleende vergunning, nummer 652609, met ingang van 1 oktober 2017 in. Het is niet noodzakelijk de toewijzing van de daarmee verbonden frequentieruimte langer dan nodig in stand te houden.

Het besluit ligt ter inzage bij de afdeling Spectrummanagement, afdeling Netwerken van Agentschap Telecom van het Ministerie van Economische Zaken, Emmasingel 1, 9700 AL Groningen.

Bezwaar

Ingevolge het bepaalde in artikel 7:1 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) kunnen belanghebbenden binnen zes weken na de dag waarop het besluit is verzonden (22 maart 2016) een bezwaarschrift indienen. Het bezwaarschrift dient te zijn ondertekend en ten minste de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van de beschikking(en) waartegen het is gericht en de gronden van het bezwaar te bevatten. Het bezwaarschrift wordt ingediend bij de afdeling Juridische Zaken van Agentschap Telecom van het Ministerie van Economische Zaken, Postbus 450, 9700 AL Groningen.

De Minister van Economische Zaken, namens deze, M.E. de Groot Hoofd Netwerken Agentschap Telecom

Naar boven