Rectificatie bekendmaking ontwerpbestemmingsplan ‘Verbindingsboog Meierijlaan’ en ontwerpbesluit hogere waarden Wet geluidhinder; gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Logo Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Dit betreft een rectificatie van de publicatie in het Gemeenteblad, Jaargang 2016, Nr. 31948, en de Staatscourant, Jaargang 2016, Nr. 14174, beiden van donderdag 17 maart 2016.

Reden hiervoor is dat bij het oorspronkelijk ter visie gelegde bestemmingsplan de Inspraaknota als bijlage bij de toelichting ontbrak.

De termijn van terinzageligging is in verband hiermee verlengd tot met donderdag 5 mei 2016.

 

Het bestemmingsplan

Het bestemmingsplan ‘Verbindingsboog Meierijlaan’ voorziet in de aanleg van een verbindingsweg tussen de Meierijlaan en de Spegelt te Nuenen.

Naast het realiseren van deze verkeersverbinding wordt in het nieuwe bestemmingsplan ook een uitbreiding van het bestaande bedrijventerrein aan het Cockeveld mogelijk gemaakt.

 

Ontwerpbestemmingsplan

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Verbindingsboog Meierijlaan’ ligt met ingang van 25 maart 2016 gedurende zes weken op het gemeentehuis, Jan van Schijnveltlaan 2 te Nuenen, voor een ieder ter inzage. U kunt het ontwerpbestemmingsplan inzien tijdens de openingstijden van het gemeentehuis.

Het plan is ook raadpleegbaar via de landelijke site www.ruimtelijkeplannen.nl

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Verbindingsboog Meierijlaan’ kan rechtstreeks worden geraadpleegd via de volgende link:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0820.BPNuenVerbindb-C002

Binnen de termijn van terinzageligging kan een zienswijze met betrekking tot dit ontwerpbestemmingsplan worden ingediend. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan de gemeenteraad van Nuenen, postbus 10.000, 5670 GA Nuenen. Een zienswijze kan ook mondeling kenbaar worden gemaakt bij de heer D. Senders van de afdeling Ontwikkeling en Handhaving (telefoonnummer 040-2631641).

 

Hogere waarden Wet geluidhinder

Om de aanleg van een verbindingsweg en de aanpassing van de bestaande weg mogelijk te maken, dienen voorafgaand aan de vaststelling van het bestemmingsplan ‘Verbindingsboog Meierijlaan’ hogere grenswaarden voor wegverkeersgeluid vastgesteld te worden.

In verband hiermee ligt tevens een ontwerpbesluit tot het vaststellen van hogere grenswaarden voor het bestemmingsplan ‘Verbindingsboog Meierijlaan’ met ingang van 25 maart 2016 gedurende zes weken op het gemeentehuis, Jan van Schijnveltlaan 2 te Nuenen, voor een ieder ter inzage. U kunt het ontwerpbesluit inzien tijdens de openingstijden van het gemeentehuis. Het ontwerpbesluit is ook raadpleegbaar op de gemeentelijke website www.nuenen.nl

Gedurende bovengenoemde termijn kunnen belanghebbenden bij burgemeester en wethouders van Nuenen een zienswijze indienen met betrekking tot het ontwerpbesluit tot vaststelling van hogere grenswaarden. 

Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan burgemeester en wethouders, postbus 10.000, 5670 GA Nuenen. Een zienswijze kan ook mondeling kenbaar worden gemaakt bij de heer G. Koops van de afdeling Ontwikkeling en Handhaving (telefoonnummer 040-2631646).

 

Nuenen, 24 maart 2016

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a.

Naar boven