Ontwerp bestemmingsplan "Buitengebied Ommen, sluis Junne te Junne"

Logo Ommen

Vanaf woensdag 30 maart 2016 ligt het ontwerpbestemmingsplan 'Buitengebied Ommen, sluis Junne te Junne”' gedurende zes weken ter inzage. De laatste dag van de termijn is dinsdag 10 mei 2016.

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het gebied rondom de stuw nabij Junne. Het bestemmingsplan maakt de realisatie van een sluis mogelijk aan de zuidwestzijde van de bestaande stuw. Tevens voorziet het plan in het realiseren van een kleinschalige horecavoorziening nabij voornoemde sluis.

Ter inzage Het ontwerpbestemmingsplan wordt met ingang van woensdag 30 maart 2016 op de volgende wijzen ter inzage gelegd, beschikbaar gesteld en raadpleegbaar gemaakt:

 

 

Zienswijze indienen

Tijdens de inzagetermijn kan iedereen op de volgende manieren met een zienswijze reageren:

  • 1.

    via e-mail: ga naar http://www.ommen.nl/wonen-leven/ruimtelijke-plannen/zienswijze-indienen/ en gebruik het digitale reactieformulier of

  • 2.

    mondeling: maak een afspraak bij de Publieksdienst, telefoon 14 0529.

  • 3.

    per post aan Raad van de gemeente Ommen, Postbus 100, 7730 AC Ommen, onder vermelding van “zienswijze bestemmingsplan Buitengebied Ommen, sluis Junne te Junne”

 

In de zienswijze moet worden aangegeven op welke onderdelen de zienswijze betrekking heeft. Het niet of niet tijdig indienen van een zienswijze heeft gevolgen voor de ontvankelijkheid van een beroepschrift bij de bestuursrechter.

Crisis- en herstelwet Dit ontwerpbestemmingsplan betreft tevens een project als bedoeld in afdeling 2 van hoofdstuk 1 van de Crisis- en herstelwet. Dat betekent onder meer dat bijzondere procedurele bepalingen van toepassing zullen zijn op de beroepsprocedure bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State als de gemeenteraad bij vaststelling van het bestemmingsplan de Crisis- en herstelwet van toepassing verklaard.

  

Naar boven