Gemeente Bernheze - reparatiebesluit ex. artikel 6:19 Awb, bestemmingsplan Buitengebied Bernheze 2012-1 – 23 maart 2016

Logo Bernheze

Het college van burgemeester en wethouders maakt bekend dat in de gemeenteraadsvergadering van 10 maart 2016, het bestemmingsplan Buitengebied Bernheze 2012-1 opnieuw is vastgesteld met gebruikmaking van artikel 6:19 Awb.

Inhoud:

De gemeenteraad heeft op 28 mei 2015 het bestemmingsplan Buitengebied Bernheze 2012-1 vastgesteld. Dit betreft een reparatie van het bestemmingsplan Buitengebied Bernheze. Tegen dit bestemmingsplan is door een aantal mensen beroep ingesteld.

Artikel 6:19 van de Algemene wet bestuursrecht biedt de mogelijkheid om hangende het beroep gebreken uit het oorspronkelijke vaststellingsbesluit te herstellen in de vorm van het nemen van een zogenaamd ‘reparatiebesluit’.

De gebreken die in dit reparatiebesluit hersteld worden hebben betrekking op het perceel Laag Beugt 3c. In dit besluit wordt het parkeren voor het halen en brengen van pensionhonden aanvullend geregeld (aanpassen verbeelding, planregels en motivering onder verwijzing naar nieuw akoestisch onderzoek met betrekking tot piekgeluiden).

Inzage:

Het bestemmingsplan ligt met ingang van 24 maart 2016 gedurende zes weken op afspraak ter inzage in het gemeentehuis in Heesch en is te raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.1721.BPBuitengebied1-vg02).

Beroepsmogelijkheid:

Belanghebbenden kunnen tegen het nieuwe vaststellingsbesluit binnen de termijn van terinzagelegging beroep instellen bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het beroep kan alleen worden gericht tegen de daadwerkelijke inhoud van het reparatiebesluit. Degene die beroep heeft ingesteld kan tevens een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van genoemde afdeling.

 

Burgemeester en wethouders van Bernheze

Naar boven