Vastgesteld bestemmingsplan "Correctieve herziening Schielands Hoge Zeedijk"

Logo Gouda

De gemeenteraad van Gouda heeft op 9 maart 2016 het bestemmingsplan “Correctieve herziening Schielands Hoge Zeedijk” vastgesteld.  Het bestemmingsplan repareert het bestemmingsplan “Schielands Hoge Zeedijk” op een aantal onderdelen. De raad geeft daarmee gevolg aan de uitspraken van de afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State van 29 juli 2015 en van 23 december 2015.

Het bestemmingsplan ligt, inclusief de daarbij behorende stukken, liggen van 24 maart 2016 tot en met 5 mei  2016 voor een ieder op de volgende wijzen ter inzage:

- digitaal via de website www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0513.1607BPcorshzeedijk-DF01  (de digitale versie is beslissend);

- op papier tijdens openingsuren van het Huis van de Stad, Burgemeester Jamesplein 1 in Gouda.

Het plan heeft het volgende kenmerk: IMRO.0513.1607BPcorshzeedijk-DF01.

Tegen het besluit tot vaststelling van het bestemmingsplan “Correctieve herziening Schielands Hoge Zeedijk  kan door belanghebbenden vanaf 25 maart tot en met 6 mei 2016 beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking voor het bestemmingsplan. Degene die beroep instelt kan daarom tegelijk een verzoek om een voorlopige voorziening vragen aan de voorzitter van de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, op hetzelfde adres.

Het vaststellingsbesluit treedt een dag na afloop van de beroepstermijn in werking. Is op dat moment nog niet beslist over een verzoek tot een voorlopige voorziening, dan treedt het besluit niet eerder in werking dan nadat op het verzoek om voorlopige voorziening is beslist.

 

Gouda, 23 maart 2016

Naar boven