Gemeente Rhenen - Vaststelling bestemmingsplan "Friesesteeg 17, Achterberg"

Logo Rhenen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Rhenen maken bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 15 maart 2016 het bestemmingsplan "Friesesteeg 17, Achterberg" heeft vastgesteld. Ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan zijn er geen wijzigingen doorgevoerd. Dit bestemmingsplan voorziet in het omvormen van een voormalig agrarisch bedrijf naar een woonbestemming met de mogelijkheid daar maximaal vier recreatieappartementen bij te realiseren op het perceel Friesesteeg 17 te Achterberg (Rhenen).

Inzien

Het bestemmingsplan, inclusief raadsbesluit en onderliggende stukken, ligt van donderdag 24 maart 2016 tot en met vrijdag 6 mei 2016 voor een ieder ter inzage.

  • Het bestemmingsplan is digitaal in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl, via identificatienummer NL.IMRO.0340.BPFriesesteeg17-VA01;

  • het bestemmingsplan, is digitaal in te zien via onze website www.rhenen.nl (via de zoekterm "ter inzage leggingen");

  • een analoog (papieren) exemplaar van het bestemmingsplan, is in te zien in het gemeentehuis van Rhenen, Nieuwe Veenendaalseweg 75 te Rhenen. Inzien kan op afspraak, zie voor meer informatie www.rhenen.nl.

Kopieën van de stukken zijn tegen betaling van de daarvoor verschuldigde leges verkrijgbaar. Als u vragen heeft kunt u contact opnemen met Martijn van Dee, telefoonnummer 140317 of e-mail martijn.van.dee@rhenen.nl.

Beroep

Belanghebbenden die een zienswijze hebben ingediend of aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten eerder geen zienswijze tegen het ontwerpbestemmingsplan naar voren te hebben gebracht kunnen beroep instellen.

Het instellen van beroep kan van vrijdag 25 maart 2016 tot en met vrijdag 6 mei 2016 bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’S-GRAVENHAGE.

Het vaststellingsbesluit treedt in werking op zaterdag 7 mei 2016, tenzij binnen die termijn in samenhang met een ingesteld beroep een afzonderlijk verzoek om voorlopige voorziening is ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA ’S-GRAVENHAGE. In dat geval treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Aan het instellen van beroep en/of het vragen om een voorlopige voorziening zijn kosten (griffierecht) verbonden.

Vaststelling bestemmingsplan

"Friesesteeg 17, Achterberg"

Dit bestemmingsplan voorziet in het omvormen van een voormalig agrarisch bedrijf naar een woonbestemming met de mogelijkheid daar maximaal vier recreatieappartementen bij te realiseren op het perceel Friesesteeg 17 te Achterberg (Rhenen).

Het bestemmingsplan is ongewijzigd ten opzichte van het ontwerpbestemmingsplan vastgesteld. Het bestemmingsplan, inclusief raadsbesluit en onderliggende stukken ligt van donderdag 24 maart 2016 tot en met vrijdag 6 mei 2016 voor een ieder ter inzage.

Naar boven