Ontwerpbestemmingsplan Het Hoog 2, 2e partiële herziening

Logo Heusden

Het college van Heusden maakt bekend, dat het heeft ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan Het Hoog 2, 2e partiële herziening (NL.IMRO.0797.PH2HOOG2-ON01).

Het plangebied ligt op het bedrijventerrein Het Hoog in Nieuwkuijk. Het wordt aan de noordzijde

begrensd door de Tuinbouwweg en aan de zuidzijde door het verlengde van de Abdijlaan. Aan de

Oostelijke zijde vormt de Abt van Engelenweg de grens. Aan de westzijde is het verlengde van de Looijer de grens.

Het bestemmingsplan heeft tot doel om de vestiging mogelijk te maken van de fabrikant voor deegverwerkingsmachines Benier. Ten opzichte van het bestaande bestemmingsplan is er vooral sprake van een beperkte verschuiving van de bestemmingsvlakken voor wateropslag en bedrijven.

Het bestemmingsplan wordt waarschijnlijk vastgesteld in de raadsvergadering van 12 juli 2016.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van 24 maart 2016gedurende zes weken ter inzage. U kunt de stukken tijdens openingstijden inzien in het gemeentehuis in Vlijmen. Een digitale versie van het ontwerpbestemmingsplan is raadpleegbaar via www.heusden.nl en de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl

Zienswijze

Gedurende de bovengenoemde termijn kan een ieder naar keuze schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling een zienswijze omtrent het ontwerp bestemmingsplan indienen bij de raad van Heusden. Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de raad van Heusden, postbus 41, 5250 AA Vlijmen. Wilt u mondeling reageren, of wil u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Marino Kuper via telefoonnummer 14073.

Naar boven