Bekendmaking verleende omgevingsvergunningen

Logo Noordwijkerhout

Burgemeester en wethouders van de gemeente Noordwijkerhout maken ingevolge artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) bekend dat met toepassing van artikel 2.1. lid 1, onder b en c en 2.11 en 2.12, lid 1 onder a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, een omgevingsvergunning is verleend, betreffende:

  • -

    Vogelsloot (perceel C 993, 186), geringe afwijking reeds aangelegde kabel

  • -

    Hoek Gooweg-Northgodreef (perceel D 2576), geringe afwijking reeds aangelegde kabel

De beschikkingen en de bijbehorende stukken liggen met ingang van woensdag 23 maart tot en met dinsdag 3 mei 2016 tijdens openingsuren ter inzage in het gemeentehuis te Noordwijkerhout. Ook kunt u de stukken inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl (identificatiecode NL.IMRO.0576.OMG201600001-0003). De beschikkingen zijn ten opzichte van de ontwerpbeschikkingen niet gewijzigd. Tegen de beschikkingen kan gedurende de inzagetermijn beroep worden ingesteld door belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikkingen.

De beschikkingen worden na afloop van de beroepstermijn van kracht, tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. De beschikkingen worden niet van kracht voordat op dat verzoek is beslist. Een beroepsschrift moet worden ingediend bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank te Den Haag, sector Bestuursrecht, Postbus 20302, 2500 EH te Den Haag. U kunt ook een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij bovengenoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD)

Naar boven