Omgevingsvergunning De Rivierendriesprong Noordhoek 35 te Papendrecht

Logo Papendrecht

Burgemeester en wethouders van Papendrecht maken op grond van artikel 3.12 Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) en afdeling 3.4 Algemene wet bestuursrecht (Awb) bekend dat met toepassing van artikel 2.12 van de Wabo een omgevingsvergunning is verleend voor De Rivierendriesprong. De omgevingsvergunning is onder andere verleend voor het veranderen van de gehele inrichting (milieurevisie), het oprichten van een betoncentrale, twee betonnen keerwanden, het oprichten van een tijdelijke betonmenginstallatie (bouwen) en het verzoek om ontheffing van het bestemmingsplan voor het breken van puin (milieucategorie) en de maximaal toelaatbare bouwhoogte (betoncentrale) op het perceel gelegen aan de Noordhoek 35 te Papendrecht, kadastraal bekend gemeente Papendrecht, sectie A, nummer 7629

De verleende omgevingsvergunning en de bijbehorende stukken liggen gedurende zes weken voor een ieder ter inzage. In de periode tot 9 april 2016 liggen de documenten op de leestafel in het gemeentehuis (Markt 22, Papendrecht). Na 9 april 2016 liggen de documenten ter inzage op de tijdelijke kantoorlocatie van de gemeente Papendrecht, Ketelweg 42 te Papendrecht. De stukken kunnen tevens worden ingezien op de gemeentelijke website (www.papendrecht.nl).

Tegen dit besluit kan een belanghebbende die door het besluit, dat met de openbare voorbereidingsprocedure tot stand is gekomen, op grond van de Algemene wet bestuursrecht, beroep instellen bij de rechtbank Rotterdam, sector bestuursrecht, postbus 50951, 3007 BM te Rotterdam. Geen beroep kan worden ingesteld wanneer diegene redelijkerwijs kan worden verweten dat hij geen zienswijzen naar voren heeft gebracht. Als er wijzigingen ten opzichte van het ontwerpbesluit zijn aangebracht dan kan beroep worden ingesteld door een ieder die gerechtigd is een zienswijze tegen deze wijzigingen in te brengen.

Binnen zes weken na bekendmaking kan beroep worden aangetekend. Het beroepsschrift moet in tweevoud worden ingediend bij de rechtbank Rotterdam.

Het indienen van een beroepschrift schorst de werking van het besluit niet. Hebben u of derde belanghebbenden er veel belang bij dat dit besluit niet in werking treedt, dan kan een voorlopige voorziening eveneens worden aan gevraagd bij de rechtbank Rotterdam, sector bestuursrecht. U kunt dat verzoekschrift ook digitaal indienen bij genoemde rechtbank via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht.

Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Kijk op de genoemde site voor de precieze voorwaarden.

Papendrecht, 23 maart 2016

Naar boven