Provincie Utrecht - Beschikking in het kader van de Flora- en Faunawet – Provincie Utrecht

Logo Utrecht

Bekendmaking

Beschikking artikel 68, eerste lid, van de Flora- en faunawet van het bepaalde bij of krachtens de artikelen 9 tot en met 18 en 72 van deze wet

Gedeputeerde Staten van Utrecht hebben een bestaande ontheffing, met kenmerk 8115ABC8, op grond van artikel 68, vijfde lid, van de Flora- en faunawet gewijzigd. De ontheffing is verleend voor het gehele beheergebied van de Faunabeheereenheid Utrecht. De ontheffing is verleend op basis van het Faunabeheerplan Utrecht 2014-2019 voor de periode van 17 maart 2016 tot 1 september 2019. Aan de ontheffing zijn voorschriften verbonden.

Bezwaar

Belanghebbenden kunnen tot en met 28 april 2016 tegen de beschikking bezwaar maken. Het bezwaarschrift richt u aan Gedeputeerde Staten van Utrecht, t.a.v. de secretaris van de Awb-adviescommissie, Postbus 80300, 3508 TH Utrecht.

De termijn voor het indienen van een bezwaarschrift is zes weken. Deze termijn begint te lopen na de datum van verzending.

Het bezwaarschrift moet ondertekend zijn en ten minste bevatten:

  • -

    de naam en het adres van de indiener;

  • -

    de dagtekening;

  • -

    een omschrijving van (het gedeelte van) de beschikking waartegen bezwaar wordt gemaakt;

  • -

    de gronden van het bezwaar (de motivering).

Aan de behandeling van het bezwaarschrift zijn voor de indiener geen kosten verbonden.

Voorlopige voorziening/schorsing

De beschikking treedt in werking na de datum van verzending. Het indienen van bezwaar schorst de werking van de beschikking niet. Indien bezwaar is gemaakt kan daarom ook om een voorlopige voorziening worden gevraagd, als er tijdelijke maatregelen nodig zijn waarmee niet tot de beslissing op het bezwaarschrift kan worden gewacht. Het verzoek moet worden gedaan bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank Midden-Nederland, Postbus 16005, 3500 DA Utrecht, o.v.v. voorlopige voorzieningen. Daarbij is een griffierecht verschuldigd.

Informatie

Als u vragen heeft over de inhoud van deze publicatie kunt u contact opnemen met de afdeling Uitvoering Fysieke Leefomgeving, bereikbaar op telefoonnummer 06-52769464.

Naar boven