Ontwerpbestemmingsplan Buys Ballotstraat 3

Logo Winterswijk

Ter inzage

Burgemeester en wethouders maken overeenkomstig het bepaalde in artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat met ingang van woensdag 23 maart 2016 gedurende een termijn van zes weken het ontwerpbestemmingsplan “Buys Ballotstraat 3” voor een ieder ter inzage ligt bij de receptie van het gemeentekantoor, Stationsstraat 25.

Waar in te zien

Het ontwerpbestemmingsplan is te raadplegen via het webadres www.ruimtelijkeplannen.nl via identificatiecode: NL.IMRO.0294.BP1507SGBUYSBLSTR3-OW01.

Ligging

Het plangebied ligt op het oostelijk deel van het industrieterrein Vèèneslat Zuid, ten zuiden van de kern Winterswijk.

Doel

Dit bestemmingsplan wijzigt de huidige bestemming “groenvoorzieningen” van een perceel dat aan de noordzijde grenst aan het perceel Buys Ballotstraat 3, in een bedrijfsbestemming (zonder bebouwing).

Aanleiding voor dit plan is het verzoek van de eigenaar van het perceel Buys Ballotstraat 3 om het perceel groen te gebruiken als parkeerplaats voor personeel en bezoekers en in voorkomende gevallen, ten behoeve van reparatie en dergelijke, voor het stallen van voertuigen die gebruikt worden voor tuinonderhoud.

Wanneer ter inzage

Met ingang van woensdag 23 maart 2016 tot en met dinsdag 3 mei 2016 kan een ieder schriftelijk of mondeling een zienswijze betreffende het ontwerpbestemmingsplan indienen bij de gemeenteraad (adres: Postbus 101, 7100 AC Winterswijk).

Naar boven