Besluit wijzigingsplan Weverwijk 10, Leerbroek

Logo Zederik

Het college van de gemeente Zederik maakt op grond van artikel 3.9a Wro bekend dat zij heeft besloten om het bestemmingsplan Buitengebied Zederik te wijzigen. Op het perceel aan de Weverwijk 10,4245 KW Leerbroek, kadastraal bekend gemeente Zederik, sectie D, nummer 140 wordt het bouwvlak gewijzigd. Ten opzichte van het ontwerp wijzigingsplan heeft er nog een kleine wijziging aan het wijzigingsplan plaatsgevonden.

Het wijzigingsbesluit ligt vanaf vrijdag 18 maart 2016 gedurende zes weken ter inzage bij de afdeling Ontwikkeling in het gemeentehuis. Ook kunt u de documenten vinden op de website van de gemeente, www.zederik.nl/bestemmingsplannen of raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Vanaf 19 maart 2019 kan gedurende 6 weken schriftelijk beroep worden ingesteld tegen het plan. Beroep staat open voor belanghebbenden die:

  • -

    een zienswijze hebben ingediend;

  • -

    bezwaar hebben tegen eventuele wijzigingen, of;

  • -

    aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijze te hebben ingediend.

Het beroep kan worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA  Den Haag. Als beroep is ingesteld kan er een verzoek om voorlopige voorziening worden gevraagd bij de Voorzitter van deze Afdeling. Het besluit treedt niet in werking voordat op dat verzoek is beslist. Zonder een dergelijk verzoek treedt het besluit in werking met ingang van de dag nadat de beroepstermijn afloopt.

Naar boven