Ontwerp 'Landelijk gebied Woerden, Kamerik, Zegveld, wijzigingsplan parkeren Houtdijk 4'

Logo Woerden

Vanaf donderdag 24 maart tot en met 4 mei 2016 ligt het ontwerp ‘Landelijk gebied Woerden, Kamerik, Zegveld, wijzigingsplan parkeren Houtdijk 4’ ter inzage. Belanghebbenden kunnen tijdens deze 6 weken schriftelijk of mondeling een zienswijze indienen.

 

Plangebied en doel

Het plangebied gesitueerd op het perceel Houtdijk 4 in Kamerik. Het plan biedt ruimte voor het realiseren van een parkeervoorziening.

 

Inzien

Het ontwerp wijzigingsplan (bestaande uit een toelichting, regels en een verbeelding/plankaart) ligt met ingang van 24 maart tot en met 4 mei 2016 ter inzage in de hal van het stadhuis, Blekerijlaan 14 te Woerden. U kunt ook het plan inzien bij het Omgevingsloket (alleen op afspraak). Het ontwerp wijzigingsplan is ook te raadplegen op www.woerden.nl > Documenten en publicaties > Bestemmingsplannen > Bestemmingsplannen in voorbereiding.

 

Zienswijzen

Gedurende de bovengenoemde termijn van terinzagelegging kunnen belanghebbenden schriftelijk of mondeling hun zienswijze indienen bij het College van burgemeester en wethouder van Woerden, p.a. Team Ruimtelijk plannen , Postbus 45, 3440 AA Woerden, onder vermelding van ’wijzigingsplan parkeren Houtdijk 4’. Voor het mondeling indienen van zienswijzen kunt u tijdens werkdagen telefonisch (op nummer 14 0348, informeren naar de heer Alex Lacroix) een afspraak maken tot drie werkdagen vóór de afloop van de termijn van ter inzage legging. U kunt geen zienswijze indienen via e-mail. Wel is het mogelijk om digitaal een “formulier zienswijze” in te dienen via de website www.woerden.nl. Hiervoor dient u in te loggen met uw DigiD inlogcode.

 

Naar boven