Bekendmaking ontwerpbestemmingsplan “Slibverlaadstation Eemnes”

Logo Eemnes

Burgemeester en wethouders van de gemeente Eemnes maken bekend dat ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) het ontwerpbestemmingsplan Slibverlaadstation Eemnes (NL.IMRO.0317.BPSlibverlaad-On01) ter inzage ligt.

Het plangebied

Het plangebied ligt aan de A27 naast parkeerplaats ’t Veentje in de gemeente Eemnes.

Inhoud bestemmingsplan

Het bestemmingsplan maakt een slibverlaadstation mogelijk. Slib wordt vanaf de RWZI hier in opgeslagen. Vrachtwagens halen hier het slib op dat afkomstig is van het RWZI in Blaricum en vervoeren het verder. Hiermee hoeft het vrachtverkeer niet meer door de kernen van Blaricum en ook Laren.

Tevens ligt het ontwerpbestemmingsplan “partiële herziening Rioolwaterzuiveringsinstallatie Blaricum” ter inzage. Dit plan maakt de leiding mogelijk tussen de RWZI en het slibverlaadstation.

Procedure

Het ontwerpbestemmingsplan ligt vanaf 18 maart 2016 gedurende zes weken ter inzage bij de balie Vergunningen in het kantoor van de BEL Combinatie aan de Zuidersingel 5 in Eemnes. U kunt hier op afspraak terecht (tel. 14035). Het ontwerpbestemmingsplan kunt u ook inzien via www.ruimtelijkeplannen.nl.

Gedurende de termijn van ter visie liggen kan een ieder een zienswijze indienen bij de gemeenteraad van Eemnes, Postbus 71, 3755 ZH Eemnes, onder vermelding van ‘zienswijze ontwerpbestemmingsplan Slibverlaadstation Eemnes’.

Ook het indienen van een mondelinge reactie is mogelijk. Hiervoor dient, binnen de termijn van het ter visie liggen, een afspraak te worden gemaakt met mevrouw W. Verbeek van de BEL Combinatie, telefoonnummer 14035. Het is niet mogelijk telefonisch of via e-mail uw zienswijze kenbaar te maken.

Naar boven