[Ontwerpbestemmingsplan “Woongebieden Wijk bij Duurstede”]

Logo Wijk bij Duurstede

[Het college van burgemeester en wethouders van Wijk bij Duurstede maakt bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Woongebieden Wijk bij Duurstede’ met ingang van 24 maart 2016 gedurende zes weken ter inzage ligt in het gemeentehuis te Wijk bij Duurstede. Daarnaast is het plan in te zien via:

http://www.wijkbijduurstede.nl/inwoners/bestemmingsplannen/bestemmingsplannen-in-voorbereiding/

of

www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/roo/bestemmingsplannen?planidn=NL.IMRO.0352.wbdwoongebieden-bon1

of

https://www.planviewer.nl/kaart?imro=NL.IMRO.0352.wbdwoongebieden-bon1

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Woongebieden Wijk bij Duurstede’ omvat de gehele bebouwde kom van Wijk bij Duurstede met uitzondering van de binnenstad en de bedrijventerreinen Broekweg en Langshaven. Het plan is op hoofdlijnen een voortzetting van de regelingen van het nu nog geldende bestemmingsplan ‘Woongebieden’ uit 2011, maar geeft een nieuw planologisch-juridisch kader voor de percelen snippergroen die de gemeente de afgelopen jaren heeft verkocht aan particulieren. Daarnaast worden met het plan garageboxen achter Keizer 24-26 mogelijk gemaakt en wordt de nieuwbouw in het gebied ‘De Driehoek’ (in de wijk De Engk) gedetailleerd uitgewerkt.

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan een ieder, schriftelijk of mondeling, een zienswijze naar voren brengen bij de gemeenteraad. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad, t.a.v. afdeling Beheer, team Ruimtelijke Ordening, Postbus 83, 3960 BB Wijk bij Duurstede.

Voor het kenbaar maken van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken met de heer E. Uittenbroek van het team ruimtelijke ordening, telefoon 0343-595 595. De ingebrachte zienswijzen worden meegewogen bij de opstelling van het definitieve bestemmingsplan.

]

[gemeente Wijk bij Duurstede],

Namens deze:

[voornaam] [achternaam]

Naar boven