Ontwerp bestemmingsplan Biezenkamp, herziening MFC en woningen

Logo Leusden

Vanaf vrijdag 18 maart tot en met donderdag 28 april 2016 ligt het ontwerp bestemmingsplan 'Biezenkamp, herziening MFC en woningen' ter inzage.

 

Tijdens deze periode kunt u het ontwerp bestemmingsplan en bijbehorende stukken inzien op www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0327.171-0301

De officiële bronbestanden kunt u downloaden op www.leusden.nl/durp/plans/NL.IMRO.0327.171-/NL.IMRO.0327.171-0301

 

U kunt het ontwerp bestemmingsplan met bijbehorende stukken ook inzien bij het omgevingsloket van de afdeling dienstverlening op werkdagen tussen 9:00 en 12:00 uur. Of maak hiervoor een afspraak via www.leusden.nl

Het bestemmingsplan

Het bestemmingsplan heeft betrekking op het multifunctioneel centrum (MFC) in De Biezenkamp en het gebied aan de Rozenhaag/Rozengaarde in Leusden, waar voorheen basisschool de Kleine Beer was gevestigd.

De kern van de bestemmingsplanherziening bestaat uit:

 

  • 1.

    Het vastleggen van de verleende omgevingsvergunningen voor het MFC.

  • 2.

    Het opnemen van een nieuw programma voor de woningen aan de zuidkant van het MFC. Op deze locatie zijn 16 woningen voorzien. Het nieuwe bestemmingsplan maakt deze ontwikkeling mogelijk.

Zienswijzen

Gedurende de genoemde termijn kan iedereen bij de gemeenteraad van Leusden naar keuze mondeling of schriftelijk zienswijzen omtrent het ontwerp bestemmingsplan kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden toegestuurd aan de gemeente Leusden, afdeling Beleid, Postbus 150, 3830 AD Leusden. Voor het mondeling inbrengen van zienswijzen kan tot drie werkdagen vóór afloop van de termijn van de ter inzage legging, telefonisch via het nummer 14 033 een afspraak worden gemaakt met afdeling Beleid.

 

U kunt uw schriftelijke zienswijze ook mailen naar gemeente@leusden.nl o.v.v. zienswijze ontwerp bestemmingsplan 'Biezenkamp, herziening MFC en woningen'.

 

Vergeet niet uw naam en adresgegevens te vermelden, deze hebben wij nodig om de zienswijzennota toe te sturen. Een per mail ontvangen zienswijze wordt op dezelfde manier behandeld als een per post ontvangen zienswijze. De afhandeltermijn is daardoor langer dan gebruikelijk voor een e-mailbericht.

 

Kijk voor meer algemene informatie over bestemmingsplannen op www.leusden.nl/bestemmingsplannen.

Naar boven