Vooraankondiging bestemmingsplan uitbreiding camping Veldzicht te Midsland op grond van artikel 1.3.1 Besluit ruimtelijke ordening, Terschelling

Logo Terschelling

Burgemeester en wethouders van de gemeente Terschelling maken op grond van artikel 1.3.1 van het Besluit ruimtelijke ordening (Bro) bekend dat zij voornemens zijn een nieuw (wijzigings) bestemmingsplan voor te bereiden ten behoeve van:

  • -

    De uitbreiding van camping Veldzicht aan de Noordlandweg 6 te Midsland-Noord.

De uitbreiding camping Veldzicht zal plaatsvinden in de richting van de Heereweg aansluitend aan de meest recente uitbreiding in deze richting. Hier is een wijzigingsbevoegdheid aan de gronden toegekend die de huidige agrarische bestemming kan omzetten in de bestemming ‘Recreatie-1’. Een wijzigingsplan die deze omzetting mogelijk maakt wordt op dit moment voorbereid.

Tegen het voornemen om voornoemde bestemmingsplannen voor te bereiden kunnen geen zienswijzen worden ingediend en er wordt over dit voornemen ook geen advies gevraagd van een onafhankelijke instantie.

Er zal naar verwachting in het tweede kwartaal van 2016, op grond van artikel 3.8 Wet ruimtelijke ordening, een ontwerp wijzigingsbestemmingsplan ter inzage worden gelegd. Op dat moment krijgt een ieder de gelegenheid om zienswijzen kenbaar te maken met betrekking tot het ontwerp bestemmingsplan. Voorafgaand aan de ter inzage legging zal daarvan kennisgeving worden gedaan in de Terschellinger, de Staatscourant (online) en via de website van de gemeente. In die kennisgeving zal worden vermeld wanneer en hoe de stukken zijn in te zien en hoe daarover een zienswijze kenbaar kan worden gemaakt.

Naar boven