Vaststelling bestemmingsplan ’Buitengebied, partiele herziening, perceel Weg achter de Es 2’

Logo Westerveld

B&W van Westerveld maken overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening bekend dat de gemeenteraad in zijn vergadering van 23 februari 2016 het bestemmingsplan “Buitengebied, partiele herziening, perceel Weg achter de Es 2` met planidentificatie NL.IMRO.1701.509PHZWAdeEs2UFF-0003 ongewijzigd heeft vastgesteld. Op dit perceel is een agrarisch bedrijf met ´kamperen bij de boer´ gevestigd. De planherziening houdt hoofdzakelijk in dat het kampeerterreingedeelte van het perceel wordt bestemd als reguliere camping, waardoor het mogelijk wordt meer dan 25 kampeermiddelen op het kampeerterrein toe te laten. De wijziging heeft te maken met een aanzienlijke inkrimping van het grondareaal van het agrarisch bedrijf ten behoeve van de realisatie van de ecologische hoofdstructuur in samenhang met waterberging.

Inzage: Het vastgestelde bestemmingsplan ligt vanaf 24 maart 2016 voor een periode van 6 weken ter inzage bij de publieksbalie in het gemeentehuis, Raadhuislaan 1 te Diever, gedurende de openingstijden. Op afspraak is ook inzage buiten de openingstijden mogelijk. Tevens is het plan digitaal raadpleegbaar op de website van de gemeente Westerveld (www.gemeentewesterveld.nl) en de website http://www.ruimtelijkeplannen.nl/.

Beroep: Aangezien er geen zienswijzen zijn ingediend kan slechts beroep worden ingesteld door een belanghebbende die aantoont dat hij of zij redelijkerwijs niet in staat is geweest een zienswijze in te dienen. Beroep kan worden ingesteld gedurende de termijn van de terinzagelegging bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State (Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 AE Den Haag). Het instellen van beroep heeft geen schorsende werking. Hiertoe dient per afzonderlijke brief de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State worden verzocht om een voorlopige voorziening.

Contact: voor meer informatie kunt u contact opnemen met het team Leefomgeving, telefoonnummer 14 0521

Naar boven