Ontwerpbestemmingsplan Meteorenweg

Logo Waddinxveen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Waddinxveen hebben op 8 maart 2016 ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan ‘Meteorenweg’.

Het bestemmingsplan biedt het planologisch kader voor de herontwikkeling van de bestaande woonwagenlocatie aan de Meteorenweg. De ontwikkelaar, Woonpartners Midden-Holland, heeft de wens om tien grondgebonden woningen te realiseren. Het doel van het ontwerpbestemmingsplan ‘Meteorenweg’ is het juridisch-planologisch mogelijk maken van deze ontwikkeling.

Het plangebied van bestemmingsplan ‘Meteorenweg’ ligt in de wijk Zuidplas nabij de Sterrenlaan, aan de westkant van de appartementsgebouwen aan de Meteorenweg. Voor het exacte plangebied wordt u verwezen naar de stukken.

 

Raadplegen v an het ontwerpbestemmingsplan ‘Meteorenweg’

 

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Meteorenweg’ wordt met ingang van 17 maart 2016 gedurende zes weken (tot en met 27 april 2016) ter inzage gelegd op het gemeentehuis, Raadhuisplein 1. Voor de openingstijden van het gemeentehuis wordt u verwezen naar de website van de gemeente. Gedurende die periode is het plan ook raadpleegbaar via de gemeentelijke website en via www.ruimtelijkeplannen.nl (NL.IMRO.0627.BPMeteorenweg-0301).

Zienswijzen

Gedurende de termijn van ter inzage legging kan een ieder schriftelijk of mondeling zijn of haar zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van de gemeente Waddinxveen, postbus 400, 2740 AK te Waddinxveen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze of voor vragen kunt u contact opnemen met mevrouw Maaike Kerstens via telefoonnummer 14 0182.

Waddinxveen, 11 maart 2016

Naar boven