Vooraankondiging voornemen tot het voorbereiden van het bestemmingsplan en terinzagelegging voorontwerpbestemmingsplan Sint Nicolaasga – Westend 9

Logo De Fryske Marren

Kennisgeving

Burgemeester en wethouders van de gemeente De Fryske Marren geven op grond van artikel 1.3.1. van het Besluit op de ruimtelijke ordening, kennis van haar voornemen om een bestemmingsplan ex artikel 3.8 Wet op de ruimtelijke ordening (Wro) voor te bereiden voor het perceel Westend 9 te Sint Nicolaasga, kadastraal bekend gemeente LWR02, sectie S, nr. 425.

Terinzagelegging

Tegelijk met de bekendmaking van dit voornemen wordt het voorontwerpbestemmingsplan ter inzage gelegd.

Vanaf 18 maart 2016 ligt het voorontwerpbestemmingsplan Sint Nicolaasga-Westend 9 gedurende vier weken ter inzage.

Plangebied

Het plangebied ligt in Sint Nicolaasga, Westend 9 en omvat het gehele perceel behorende bij de bestaande woning.

Doel

Het bestemmingsplan voorziet in een ruimtelijk juridische regeling voor het toevoegen van een woon-werklocatie voor een verhuurbedrijf van kleine machines.

Waar ligt het plan ter inzage

Het voorontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken kunt u inzien bij:

  • de centrale balie van het gemeentehuis te Joure (Herema State 1);

  • het servicepunt te Balk (Dubbelstraat 1);

  • het servicepunt te Lemmer (Vissersburen 88).

Het voorontwerpbestemmingsplan is digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl; het planidentificatienummer is NL.IMRO.1921.BPSNC14WESTEND9NIC-VO01

Reageren

In de periode waarin het voorontwerpbestemmingsplan ter inzage ligt, kunt u uw inspraakreactie over het plan indienen. Dat kan schriftelijk of mondeling.

  • Schriftelijk: schrijf een brief aan het college van B en W van gemeente De Fryske Marren, Postbus 101, 8500 AC Joure. Vermeld in uw brief:

    - voorontwerpbestemmingsplan Sint Nicolaasga-Westend 9

    - uw inspraakreactie

    - de datum

    - uw naam en adres

    - uw handtekening

  • Mondeling: u kunt daarvoor een afspraak maken met een medewerker van de afdeling VVH via telefoonnummer 14 05 14. Wij adviseren u om praktische redenen uiterlijk veertien dagen voor het einde van de termijn van terinzagelegging te bellen voor een afspraak, zodat u het risico op termijnoverschrijding voorkomt. Van mondelinge inspraakreacties wordt een verslag gemaakt.

Joure 16 maart 2016

Naar boven