Mededelingverlening omgevingsvergunningbouw 16 woningen aan de Bernhardstraat in Burgh-Haamstede

Logo Schouwen-Duiveland

Overeenkomstig artikel 3.12 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) maken burgemeester en wethouders van de gemeente Schouwen-Duiveland bekend dat zij een omgevingsvergunning hebben verleend voor de activiteiten ‘bouwen’ en ‘gebruik van gronden in strijd met het bestemmingsplan’ met toepassing van artikel 2.12 lid 1, sub a onder 3º Wabo voor de bouw van 16 woningen aan de Bernhardstraat in Burgh-Haamstede. Het idn nummer is NL.IMRO.1676.00161OvgBH20142283-va01.

De woningen worden gebouwd op het perceel, kadastraal bekend gemeente Westerschouwen, Sectie C, nummer 1664. Dit is de locatie van een voormalig schoolgebouw en het achtergelegen ‘Domineesbosje’.

De omgevingsvergunning en bijbehorende stukken liggen van 21 maart 2016 tot en met 2 mei 2016 ter inzage in de leesruimte van het gemeentehuis, Laan van Sint Hilaire 2 te Zierikzee. Op werkdagen is de leesruimte geopend van 8.30 tot 17.00 uur. Buiten kantoortijden kunt u het daar ook inzien op donderdag van 17.00 tot 20.00 uur. De omgevingsvergunning kunt u ook raadplegen via www.ruimtelijkeplannen.nl

Tegen dit besluit kan binnen 6 weken na de dag van bekendmaking beroep ingesteld worden bij de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team bestuursrecht, postbus 90006, 4800 PA Breda, door:

  • belanghebbenden die zienswijzen naar voren hebben gebracht over het ontwerpbesluit;

  • belanghebbenden die bezwaar hebben tegen wijzigingen die bij het verlenen van de omgevingsvergunning ten opzichte van het ontwerp daarvan zijn aangebracht;

  • belanghebbenden die redelijkerwijs niet verweten kan worden dat zij geen zienswijzen naar voren hebben gebracht over het ontwerpbesluit;

Op dit besluit is de Crisis- en herstelwet van toepassing. Dit betekent dat de belanghebbende in het beroepschrift moet aangeven welke beroepsgronden hij aanvoert tegen het besluit. Na afloop van de termijn van zes weken kunnen geen nieuwe beroepsgronden meer worden aangevoerd. Vermeld in het beroepschrift dat de Crisis- en herstelwet van toepassing is.

Tegelijk met of na het indienen van een beroepschrift kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de voorzieningenrechter van de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, Team bestuursrecht, postbus 90006, 4800 PA Breda.

Zierikzee, 18 maart 2016

Burgemeester en wethouders van Schouwen-Duiveland.

Naar boven