Omgevingsvergunning De Bengele 8 A, 6031 TZ te Nederweert, gemeente Nederweert

Logo Nederweert

Voor de locatie De Bengele 8 A, Nederweert is een omgevingsvergunning verleend voor het buitenplans afwijken van het bestemmingsplan ‘Woongebieden Nederweert’ voor het realiseren van een schutterij op een sportterrein (omgevingsvergunning De Bengele 8A, kenmerk UV 20150118).

Er zijn geen zienswijzen ingekomen op het ontwerpbesluit. Het besluit is niet gewijzigd ten opzichte van het ontwerpbesluit.

U kunt de stukken inzien binnen zes weken na de dag van publicatie vanaf 18 maart 2016 bij de centrale klantenbalie of op afspraak. Het instellen van beroep is vanaf de dag na terinzagelegging t/m 29 april 2016 mogelijk voor belanghebbenden bij de Sector Bestuursrecht van Rechtbank Limburg. U kunt gelijktijdig vragen om een voorlopige voorziening bij de voorzieningenrechter van Rechtbank Limburg. Dit kan ook digitaal via http://loket.rechtspraak.nl/bestuursrecht. Daarvoor moet u wel beschikken over een elektronische handtekening (DigiD). Raadpleeg deze bekendmaking op de website www.nederweert.nl

 

Nederweert, 17 maart 2016

Burgemeester en wethouders van Nederweert

Naar boven