Ontwerp wijzigingsplan Scherpenbergsebaan ong. te Schijf

Logo Rucphen

Burgemeester en wethouders van de gemeente Rucphen maken bekend dat zij voornemens zijn om, met toepassing van artikel 3.6 van de Wet ruimtelijke ordening en artikel 41, lid 2 van het bestemmingsplan ‘Buitengebied Rucphen 2012’, medewerking te verlenen aan het wijzigen van het bestemmingsplan voor het omzetten van de bestemming naar Wonen ten behoeve van de realisatie van een Ruimte voor Ruimte woning.

 

Deze wijziging heeft betrekking op het perceel Scherpenbergsebaan ong. te Schijf, kadastraal bekend gemeente Rucphen, sectie R, nummer 321.

 

De stukken liggen met ingang van 17 maart 2016 gedurende 6 weken ter inzage (tot en met 27 april 2016) in het Gemeentehuis, Binnentuin 1 te Rucphen. Het plan is in te zien op www.ruimtelijkeplannen.nl

 

Binnen de termijn van ter inzage legging kunnen belanghebbenden een zienswijze schriftelijk of mondeling kenbaar maken. Schriftelijke zienswijzen dienen te worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Rucphen, Postbus 9, 4715 AG Rucphen. Gelieve duidelijk te vermelden in de brief dat het een zienswijze betreft op het ontwerp wijzigingsplan Scherpenbergsebaan ong. te Schijf. Het indienen van een mondelinge zienswijze is uitsluitend mogelijk na het maken van een afspraak.

Naar boven