Vaststelling wijzigingsplan Weteringpad 28, Woubrugge

Logo Kaag en Braassem

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem maken op grond van artikel 3.8 van het Wet ruimtelijke ordening (Wro) het volgende bekend. Het college van burgemeester en wethouders heeft op 8 maart 2016 het wijzigingsplan Weteringpad 28, Woubrugge vastgesteld.

 

Locatie van het plan

Het plangebied ligt aan het Weteringpad 28, Woubrugge.

 

Wat houdt het bestemmingsplan in?

De huidige bestemming van Weteringpad 28, Woubrugge is agrarisch, de gewenste bestemming is wonen. De maatschappelijke bestemming op de wagenschuur blijft behouden. Met dit plan wordt deze wijziging mogelijk gemaakt.

Het wijzigingsplan Weteringpad 28, Woubrugge is ten opzichte van het ontwerpplan ongewijzigd vastgesteld.

 

Wanneer en waar kunt u het plan inzien?

Het bestemmingsplan en alle bijbehorende documenten liggen vanaf donderdag 17 maart 2016 t/m woensdag 27 april 2016 ter inzage in het gemeentehuis, Westeinde 1 in Roelofarendsveen. U kunt het wijzigingsplan ook digitaal inzien op de gemeentelijke internetsite www.kaagenbraassem.nl, kopje Wonen en leven en vervolgens kopje Wonen en bouwen of op de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Hiervoor heeft u het ID-nummer NL.IMRO.1884.WPWETERINGPAD28-VAS1 nodig.

 

Instellen van beroep

Vanaf de dag na de dag van terinzagelegging kan gedurende zes weken beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Beroep kan worden ingesteld door belanghebbenden die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht, en door belanghebbenden die redelijkerwijs niet kan worden verweten dat zij niet tijdig hun zienswijze bij de gemeenteraad naar voren hebben gebracht. Het instellen van beroep heeft geen opschortende werking; hiervoor moet een voorlopige voorziening worden aangevraagd. Dit verzoek wordt gericht aan de voorzieningenrechter van de voornoemde afdeling. Een afschrift van het ingediende beroepschrift moet meegestuurd worden.

 

Het vaststellingsbesluit treedt in werking op vrijdag 29 april 2016 tenzij toepassing wordt gegeven aan artikel 3.8, zesde lid Wro of voor deze datum een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend. In dat geval wordt de inwerkingtreding van het besluit opgeschort totdat op het verzoek is beslist.

 

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met een van onze klantadviseurs, tel. (071) 332 7272, e-mail info@kaagenbraassem.nl

 

Burgemeester en wethouders van Kaag en Braassem, 16 maart 2016.

Naar boven