Ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied, Eekterweg 14”

Logo Oldebroek

Burgemeester en wethouders van de gemeente Oldebroek maken, overeenkomstig artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening (Wro) en artikel 3:12 van de Algemene wet bestuursrecht, bekend dat het ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied, Eekterweg 14” met de daarbij behorende stukken en het hierop betrekking hebbende ontwerpbesluit met ingang van woensdag 13 januari 2016 ter inzage ligt.

 

Doel van het plan

Het ontwerpbestemmingsplan “Buitengebied, Eekterweg 14” heeft betrekking op functieverandering in het kader van Vrijkomende Agrarische Bedrijfsgebouwen. Hierbij zal alle agrarische bebouwing op het perceel Eekterweg 14 in Oosterwolde en op het perceel Zuiderzeestraatweg 286/286A in Oldebroek worden gesloopt. Ter compensatie wordt een vrijstaande woning met bijgebouw op het perceel Eekterweg 14 gerealiseerd. Om de bouw van de vrijstaande woning mogelijk te maken dient het vigerende bestemmingsplan Buitengebied 2007 te worden gewijzigd.

 

Inzagetermijn

De betreffende stukken liggen met ingang van woensdag 13 januari 2016 gedurende zes weken tot en met dinsdag 23 maart 2016 voor iedereen analoog ter inzage. Het ontwerpbestemmingsplan is tevens digitaal te raadplegen op www.ruimtelijkeplannen.nl en op www.oldebroek.nl.

 

Zienswijze ontwerpbestemmingsplan

Gedurende de eerder genoemde termijn kan een ieder schriftelijk een zienswijze over het ontwerpbestemmingsplan kenbaar maken bij de gemeenteraad van Oldebroek, Postbus 2, 8096 ZG te Oldebroek.

 

Ook bestaat de mogelijkheid voor een ieder om gedurende de inzagetermijn een zienswijze mondeling naar voren te brengen. Indien u van deze mogelijkheid gebruik wilt maken dient u een afspraak te maken met het Klant Contact Centrum telefoon 14 0525.

 

Het college van de gemeente Oldebroek, 12 januari 2016

 

 

Naar boven