Verlening vergunning Inmarsat Ventures Limited voor complementaire grondcomponenten (CGC’s) in de 2 GHz band, Agentschap Telecom

1 maart 2016

AT-EZ/7183266

De Minister van Economische Zaken maakt het volgende bekend:

Op 1 maart 2016 is aan Inmarsat Ventures Limited een vergunning verleend voor het gebruik van frequentieruimte in de 2 GHz-band ten behoeve van complementaire grondcomponenten van het bijbehorende mobiele satellietsysteem.

Het besluit ligt ter inzage bij de afdeling Spectrummanagement, afdeling Netwerken van Agentschap Telecom van het Ministerie van Economische Zaken, Emmasingel 1, 9700 AL Groningen.

Bezwaar

Ingevolge het bepaalde in artikel 7:1 van de Algemene wet bestuursrecht (Awb) kunnen belanghebbenden binnen zes weken na de dag waarop het besluit is verzonden (1 maart 2016) een bezwaarschrift indienen. Het bezwaarschrift dient te zijn ondertekend en ten minste de naam en het adres van de indiener, de dagtekening, een omschrijving van de beschikking(en) waartegen het is gericht en de gronden van het bezwaar te bevatten. Het bezwaarschrift wordt ingediend bij de afdeling Juridische Zaken van Agentschap Telecom van het Ministerie van Economische Zaken, Postbus 450, 9700 AL Groningen.

De Minister van Economische Zaken, namens deze, M.G.H. Verhagen Hoofd Spectrummanagement Agentschap Telecom

Naar boven