Gemeente Haren - Omgevingsvergunning oprichten vrijstaande woningen - Oosterweg 114 en 116, Haren Gn

Logo Haren

Het college van burgemeester en wethouders van Haren maakt bekend dat zij twee omgevingsvergunningen heeft verleend met toepassing van artikel 2.12 lid 1 sub a onder 3° van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo). Het betreft de volgende bouwplannen in de noordwesthoek van deelgebied 3 van Dilgt, Hemmen en Essen (DHE 3):

 

  • 1.

    Het oprichten van een vrijstaande woning op het perceel kadastraal bekend Haren Gn sectie M, nummer 3489, plaatselijk bekend Oosterweg 114 in Haren;

  • 2.

    Het oprichten van een vrijstaande woning op het perceel kadastraal bekend Haren Gn sectie M, nummer 3488, plaatselijk bekend Oosterweg 116 in Haren.  

    De omgevingsvergunningen met bijbehorende stukken liggen gedurende de beroepsperiode, vanaf donderdag 17 maart tot en met donderdag 28 april 2016 tijdens openingstijden ter inzage bij de receptie van het gemeentehuis, Raadhuisplein 10, 9751 AN te Haren. Op grond van de Algemene wet bestuursrecht kan een belanghebbende tijdens de terinzage termijn beroep instellen bij de Rechtbank Noord-Nederland, afdeling Bestuursrecht, Postbus 150, 9700 AD Groningen. Dit geldt ook voor degene die redelijkerwijs niet verweten kan worden geen zienswijze te hebben ingediend. Degene die een beroepschrift heeft ingediend en tevens van mening is dat spoed is vereist, kan een voorlopige voorziening vragen aan de Voorzieningenrechter van de Rechtbank Noord-Nederland.

Naar boven