Bekendmaking terinzagelegging ontwerpbestemmingsplan Mill-west 2016

Logo Mill en Sint Hubert

Burgemeester en wethouders van de gemeente Mill en St. Hubert maken bekend dat het ontwerpbestemmingsplan ‘Mill-West 2016’ alsmede alle daarop betrekking hebbende stukken met ingang van 16 maart 2016 gedurende 6 weken tijdens de openingstijden van het gemeentehuis ter inzage ligt bij de publieksbalie. Het plan wordt tevens digitaal beschikbaar gesteld via: http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0815.BPL16069HMI-ON01

Op 20 juni 2013 heeft de gemeenteraad van Mill en St. Hubert het bestemmingsplan ‘Mill-West’ vastgesteld. Hoewel dit bestemmingsplan vrij recent is vastgesteld en grotendeels nog actueel is, zijn er een aantal punten waarop het bestemmingsplan gewijzigd dient te worden. In verband met de overzichtelijkheid en een optimale raadpleegbaarheid, is gekozen voor een algehele herziening.

Gedurende genoemde termijn kan iedereen naar keuze mondeling of schriftelijk zijn zienswijze ten aanzien van het ontwerpbestemmingsplan naar voren brengen. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden gericht aan de gemeenteraad van Mill en St. Hubert, postbus 7, 5360 AA Grave. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de afdeling Ontwikkeling op telefoonnummer 0485-460300.

Mill, 15 maart 2016

Naar boven