Ontwerp bestemmingsplan Buitengebied, wijzigingsplan Belvedereweg 3 gemeente Losser

Logo Losser

Het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Losser maakt bekend dat met ingang van 13 januari 2016 tot en met 23 februari 2016 voor een ieder ter inzage ligt het ontwerpbestemmingsplan Buitengebied, wijzigingsplan Belvedereweg 3.

 

Het wijzigingsplan voorziet in de planologische verandering van de agrarische bedrijfsbestemming op het perceel aan de Belvedereweg 3 naar een woonbestemming voor 2 woningen met bijgebouwen en bijbehorende erven.

 

Inzien bestemmingsplan

 

Het ontwerp wijzigingsplan kan tot en met 23 februari 2016 tijdens de openingstijden worden ingezien bij de receptie van het gemeentehuis van Losser.

Het plan (verbeelding en regels) en de bijbehorende toelichting met bijlagen kunnen ook via www.losser.nl/bekendmakingen en op www.ruimtelijkeplannen.nl worden bekeken.

 

Zienswijzen

 

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan iedereen schriftelijk of mondeling zienswijzen indienen op het ontwerp wijzigingsplan.

 

Schriftelijke zienswijzen moeten worden gericht aan het college van burgemeester en wethouders van Losser, Postbus 90, 7580 AB Losser. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de publieksbalie van het gemeentehuis, bereikbaar via telefoonnummer (053) 5377444.

 

Losser, 12 januari 2016

 

Naar boven