VOORONTWERP BESTEMMINGSPLAN ROOSENHORST

Logo Voorschoten

Vooraankondiging artikel 1.3.1 Bro

Het college van burgemeester en wethouders van Voorschoten bereidt het bestemmingsplan Roosenhorst voor. Het plangebied van Roosenhorst ligt in de Duivenvoordecorridor. Daartoe is een voor ontwerp bestemmingsplan opgesteld. In dit voorontwerp bestemmingsplan wordt de bouw van woningen in dit gedeelte van de Duivenvoordecorridor mogelijk gemaakt.  

 

Periode ter inzage legging

Om een ieder de gelegenheid te geven te reageren op dit bestemmingsplan zal het voorontwerp bestemmingsplan zes weken ter inzage worden gelegd. Na afloop van de inspraaktermijn wordt er een inspraaknota opgesteld waarin wordt aangegeven of een reactie al dan niet leidt tot een aanpassing van het bestemmingsplan. Het voorontwerp ligt vanaf 15 maart tot en met 26 april voor een ieder ter inzage bij het Klant-ContactCentrum (KCC) van het gemeentehuis aan de Leidseweg 25. Het plan is ook in te zien via de website www.ruimtelijkeplannen.nl en de gemeentelijke website www.voorschoten.nl

 

Wilt u reageren op het voorontwerp?

Zolang het plan ter inzage ligt kunt u schriftelijke reacties op het voorontwerp indienen bij het college van burgemeester en wethouders van de gemeente Voorschoten, postbus 393, 2250 AJ te Voorschoten. Voor het indienen van een mondelinge reactie kunt u, bij voorkeur, uiterlijk een week voor het einde van de ter inzage ligging, een telefonische afspraak maken via tel. 14071 (toets alleen deze vijf cijfers).

 

Burgemeester en wethouders van Voorschoten Voorschoten, 14 maart 2015

Naar boven