Kennisgeving verlening omgevingsvergunning Wet algemene bepalingen omgevingsrecht (Wabo) t.b.v. bouw supermarkt Lidl Hermesweg 23

Logo Vlissingen

Burgemeester en wethouders van Vlissingen maken bekend, dat zij op grond van artikel 2:1, lid 1, onder a en c, jo. artikel 2:12, lid 1, onder a, sub 3°, van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht een omgevingsvergunning hebben verleend voor de activiteiten ‘handelen in strijd regels ruimtelijke ordening’ en ‘bouwen’ voor de door Lidl Nederland BV aangevraagde supermarkt op het perceel, plaatselijk bekend Hermesweg 23 in Vlissingen.

De omgevingsvergunning met de bijbehorende stukken ligt met ingang van donderdag 17 maart 2016 gedurende zes weken (dus t/m 28 april 2016) ter inzage in het stadhuis van Vlissingen, Paul Krugerstraat 1. U kunt de vergunning elke werkdag tijdens kantooruren inzien. Op afspraak kan de vergunning ook donderdagavond tussen 16.00 en 19.00 uur worden ingezien (Dhr. W. Huige, tel. 0118.487339 of e-mail whe@vlissingen.nl). De vergunning is ook met ingang van 17 maart 2016 digitaal te raadplegen op de gemeentelijke website www.vlissingen.nl/publicaties en op de website https://gvop.overheid.nl. Tevens is deze publicatie geplaatst in de Nederlandse Staatscourant en is deze op de website www.ruimtelijkeplannen.nl beschikbaar gesteld.

Tegen deze vergunning kan gedurende zes weken met ingang van de dag van de terinzagelegging van de stukken (17 maart 2016) beroep worden ingesteld bij de Rechtbank Zeeland-West-Brabant, Postbus 90006, 4800 PA BREDA, door:

  • -

    Belanghebbenden, die zienswijzen hebben ingebracht tegen de ontwerpbeschikking;

  • -

    Adviseurs die gebruik hebben gemaakt van de mogelijkheid advies uit te brengen over de ontwerp-beschikking;

  • -

    Belanghebbenden aan wie redelijkerwijs niet kan worden verweten geen zienswijzen te hebben ingediend tegen de ontwerp-beschikking.

Tevens kan een verzoek om voorlopige voorziening worden ingediend bij de Voorzieningenrechter van de rechtbank Zeeland-West-Brabant.

De vergunning treedt in werking met ingang van de dag na afloop van de beroepstermijn - dus op 29 april 2016 - tenzij gedurende die termijn beroep is ingesteld en tevens een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan. Indien er een verzoek om voorlopige voorziening is gedaan, treedt de vergunning niet eerder in werking dan op dat verzoek wordt beslist.

Vlissingen, 16 maart 2016

Burgemeester en wethouders van Vlissingen

A.M. Demmers-van der Geest, burgemeester

Mr. drs. ing. M. van Vliet, secretaris

Naar boven