Ontwerp-omgevingsvergunning voor het in afwijking van hetbestemmingsplanStuwwalrand Parkzone Zuid op het perceel L 2603 BeekbergenZomeroord 9, Beekbergen

Logo Apeldoorn

Burgemeester en wethouders zijn van plan om, met toepassing van artikel 2.12, eerste lid, aanhef en onder a, onder 3 van de Wet algemene bepalingen omgevingsrecht, een omgevingsvergunning te verlenen voor het vergroten van een woning en het opsplitsen in twee wooneenheden daarbij wordt afgeweken van het bestemmingsplan Stuwwalrand Parkzone Zuid op het perceel L 2603 Zomeroord 9 Beekbergen . De afwijking bestaat daaruit dat er 1 extra woning wordt toegevoegd binnen het bouwvlak.

Van 17 maart 2016 tot en met 28 april 2016 ligt voor iedereen ter inzage het ontwerpbesluit met de bijbehorende stukken, te weten de aanvraag en de ruimtelijke onderbouwing.

Tijdens de periode waarin het ontwerpbesluit ter inzage ligt kan iedereen een zienswijze over het ontwerpbesluit geven. Dat kan op de volgende manieren:

  • schriftelijk: stuur uw zienswijze naar burgemeester en wethouders, Postbus 9033, 7300 ES Apeldoorn, onder vermelding van 'zienswijze over ontwerpbesluit omgevingsvergunnnng D15/012334 '. De zienswijzenbrief moet door u ondertekend zijn en ten minste uw naam, adres en woonplaats en indien mogelijk ook uw telefoonnummer bevatten.

  • mondeling: maak een afspraak met C.G. van der Plas. Tel. 14055.

  • Het indienen van zienswijzen via e-mail is niet mogelijk.

Het ontwerpbesluit met bijbehorende stukken ligt ter inzage in het stadhuis. De medewerkers van het Omgevingsloket kunnen u meer vertellen over het ontwerpbesluit. De openingstijden van het stadhuis en het Omgevingsloket vindt u op www.apeldoorn.nl/stadhuis.

Naar boven