KENNISGEVING ONTWERPBESTEMMINGSPLAN“KAVELS VOORMALIG POMPSTATION LANGEVELD”

Logo Noordwijk

Het college van burgemeester en wethouders van Noordwijk maakt bekend, dat op grond van artikel 3.8. Wet ruimtelijke ordening, juncto afdeling 3.4. van de Algemene wet bestuursrecht, het ontwerpbestemmingsplan ‘Kavels voormalig pompstation Langeveld’ ter inzage ligt.

Plangebied

Met het genoemde ontwerpbestemmingsplan wordt beoogd een planologisch juridisch kader te bieden voor de herontwikkeling van het terrein van het voormalige drinkwaterpompstation Langeveld aan de Kapelleboslaan, nabij nummer 51. Daarbij wordt de bestaande bebouwing en andere werken ten behoeve van het voormalige drinkwaterpompstation gesloopt en worden, ter compensatie, twee burgerwoningen gebouwd, conform de zogenaamde regeling Ruimte voor ruimte. Het overgrote deel van het terrein wordt omgevormd tot natuurgebied.

Terinzage

Het ontwerpbestemmingsplan ‘Kavels voormalig pompstation Langeveld’ ligt met ingang van donderdag 17 maart 2016 tot en met woensdag 27 april 2016 ter inzage bij de Gemeentewinkel in het gemeentehuis aan de Voorstraat 42 te Noordwijk. Het ontwerpbestemmingsplan met imro codering NL.IMRO.0575.BpKapellebosln5153-ON01 is tevens te raadplegen op de landelijke website www.ruimtelijkeplannen.nl en de gemeentelijke website www.noordwijk.nl door onderaan de pagina op het kopje ‘inwoners’ te klikken, vervolgens op ‘bestemmingsplannen’. Dan staat onder ‘Actueel nieuws bestemmingsplannen’ een link naar dit ontwerpbestemmingsplan.

Zienswijze

Eenieder kan een zienswijze indienen binnen de termijn van de tervisielegging (tot en met woensdag 27 april 2016) bij voorkeur schriftelijk (geen email) bij de gemeenteraad van Noordwijk, Postbus 298, 2200 AG te Noordwijk onder vermelding van de naam van het bestemmingsplan. Voor een eventuele mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met het team Ruimte, T (071) 3660275.

Naar boven