Voorgenomen Afwijking Bestemmingsplan “Landelijk gebied Nieuwkoop” voor perceel Uitweg 30 te Woerdense Verlaat (Nieuwkoop)

Logo Nieuwkoop

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij voornemens zijn om af te wijken van het bestemmingsplan “Kern Nieuwkoop” met toepassing van:

artikel 2.12, lid 1, sub a, onder 3° van de Wabo (Wet algemene bepalingen omgevingsrecht) voor:

Het bouwen van vijf recreatiechalets op het perceel Uitweg 30 te Woerdense Verlaat (registratienummer W-2015-0253). De bouw van de recreatiechalets is in strijd met het bestemmingsplan “Landelijk gebied Nieuwkoop” omdat ter plaatse alleen stacaravans worden toegelaten, geen chalets.

De op het plan betrekking hebbende stukken liggen met ingang van donderdag 17 maart 2016 gedurende zes weken voor een ieder ter inzage in het Klant Contact Centrum van de gemeente Nieuwkoop (voor openingstijden en adresgegevens zie www.nieuwkoop.nl). De ontwerpbeschikking is te bekijken op de gemeentelijke website www.nieuwkoop.nl.

Gedurende deze termijn kan een ieder schriftelijk of mondeling (op afspraak) een zienswijze omtrent het verlenen van de afwijking kenbaar maken bij Burgemeester en wethouders, Postbus 1, 2460 AA Ter Aar. De in afdeling 3.4 van de Algemene wet bestuursrecht voorgeschreven procedure wordt gevolgd. Op deze procedure is dan ook de Uniforme Openbare Voorbereidingsprocedure van toepassing, aangevuld met hetgeen bepaald in paragraaf 3.1 en paragraaf 3.3 van de Wabo.

Naar boven