Ontwerp-omgevingsvergunning Kerkstraat 3, 5 en 7; gemeente Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Logo Nuenen, Gerwen en Nederwetten

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a. hebben op 8 december 2015 besloten medewerking te verlenen aan de aanvraag om omgevingsvergunning voor de activiteiten ‘het bouwen van een bouwwerk’, ‘het gebruik van gronden of bouwwerken in strijd met een bestemmingsplan’ en ‘een monument als bedoeld in een provinciale of gemeentelijke verordening te slopen, te verstoren, te verplaatsen of in enig opzicht te wijzigen of te herstellen, te gebruiken of te laten gebruiken op een wijze waardoor het wordt ontsierd of in gevaar gebracht’ (artikel 2.1 lid 1 onderdeel a en c Wabo, artikel 2.2 lid 2 onderdeel b Wabo) voor het oprichten van 30 appartementen beschermd wonen met bijbehorende voorzieningen binnen bestemmingsplan ‘Nuenen-Centrum 2012’. De aanvraag is geregistreerd onder nummer N-HZ-2015-0135.

De gemeenteraad heeft op 18 februari 2016 een verklaring van geen bedenkingen afgegeven voor het verlenen van de aangevraagde omgevingsvergunning.

 

De ontwerp-omgevingsvergunning en de verklaring van geen bedenkingen liggen met ingang van 11 maart 2016 voor eenieder gedurende zes weken ter inzage op het gemeentehuis. U kunt de ontwerp-omgevingsvergunning en de verklaring van geen bedenkingen inzien tijdens de openingstijden van het gemeentehuis.

Tevens zijn de stukken in te zien via de landelijke internetsite www.ruimtelijkeplannen.nl en kunnen rechtstreeks worden geraadpleegd via de volgende link:

http://www.ruimtelijkeplannen.nl/web-roo/?planidn=NL.IMRO.0820.OVNuenKerkstr3Vank-C001

 

Tijdens de termijn van tervisieligging kan eenieder zienswijzen kenbaar maken. In de zienswijze moet duidelijk worden aangegeven op welke onderdelen van de ontwerp-omgevingsvergunning de zienswijze betrekking heeft. Een schriftelijke zienswijze kunt u richten aan burgemeester en wethouders van Nuenen c.a., postbus 10.000, 5670 GA Nuenen. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u een afspraak maken via telefoonnummer (040) 2631 631.

Nuenen, 10 maart 2016

Burgemeester en wethouders van Nuenen c.a.

Naar boven