Vastgesteld wijzigingsplan, Putbroekerbosweg 9, Maria Hoop

Logo Echt-Susteren

Het college van burgemeester en wethouders heeft in de vergadering van 8 maart 2016 het wijzigingsplan ‘Putbroekerbosweg 9’ vastgesteld.

 

Wijzigingsplan

Om de agrarische bedrijfsfunctie van het perceel, gelegen aan de Putbroekerbosweg 9 te Maria Hoop, te kunnen wijzigen naar de functie wonen is een wijzigingsplan opgesteld. Het wijzigingsplan omvat een gedeelte van de gronden gelegen tussen de Bergweg en het agrarische bedrijf aan de Putbroekerbosweg 13 te Maria Hoop.

 

Terinzagelegging

Het vastgestelde wijzigingsplan met de bijbehorende stukken, waaronder het wijzigingsbesluit, ligt vanaf 11 maart 2016 gedurende zes weken ter inzage in het gemeentehuis, Nieuwe Markt 55 te Echt en wel op maandag van 9.00 uur tot 20.00 uur, op woensdag van 9.00 uur tot 17.00 uur en op donderdag en vrijdag van 9.00 uur tot 13.00 uur.

Daarnaast kan het wijzigingsplan via www.ruimtelijkeplannen.nl worden ingezien.

 

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan beroep worden ingesteld bij de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, postbus 20019, 2500 EA ’s-Gravenhage, door:

  • -

    belanghebbenden die tijdig een zienswijze bij het college van burgemeester en wethouders hebben ingediend;

  • -

    belanghebbenden die kunnen aantonen redelijkerwijs niet in staat te zijn geweest tijdig zienswijzen bij het college van burgemeester en wethouders in te dienen.

 

Zij die beroep instellen kunnen gedurende de genoemde termijn ook een verzoek om voorlopige voorziening indienen bij de voorzitter van deze Afdeling.

 

Het besluit tot vaststelling van het wijzigingsplan treedt in werking met ingang van de dag na die waarop de beroepstermijn afloopt. Indien gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening wordt gedaan, wordt de inwerkingtreding opgeschort totdat op dat verzoek is beslist.

 

Echt-Susteren, 10 maart 2016

Naar boven