Gewijzigd vastgesteld wijzigingsplan Buitenkerk 56, Bodegraven

Logo Bodegraven-Reeuwijk

Burgemeester en wethouders maken bekend dat zij bij besluit van 1 maart 2016 het wijzigingsplan “Buitenkerk 56” naar aanleiding van ingestelde beroepen tegen het eerder vastgestelde wijzigingsplan gewijzigd hebben vastgesteld.

Het plangebied van dit wijzigingsplan bestaat uit het perceel Buitenkerk 56, aan de zuid-westzijde van Bodegraven. Het wijzigingsplan vergroot het agrarische bouwblok ter plaatse om zodoende de groei van de aanwezige melkveehouderij mogelijk te maken.

De gewijzigde vaststelling heeft betrekking op een aanpassing van de ligging van het vergrote bouwvlak en op de stapelhoogte van (stro)balen.

Het gewijzigd vastgestelde wijzigingsplan ligt vanaf donderdag 10 maart tot en met 20 april 2016 voor iedereen op de volgende wijzen ter inzage:

  • digitaal als pdf bestand, inclusief de bijbehorende stukken, op de gemeentelijke website: www.bodegraven-reeuwijk.nl onder de rubriek `leven’ -> bouwen en wonen -> overzicht ruimtelijke plannen -> gewijzigd vastgesteld wijzigingsplan Buitenkerk 56, Bodegraven;

  • op papier (inclusief de onderliggende stukken zoals onderzoeksrapporten) en digitaal tijdens openingsuren in het klantcontactcentrum, ‘bij Everts’ aan de Julianastraat 6 in Bodegraven.

Tegen het gewijzigd vastgestelde wijzigingsplan is beroep mogelijk gedurende 6 weken na aanvang van de beroepstermijn. De beroepstermijn vangt aan op de dag na die waarop het bestemmingsplan ter inzage is gelegd, ofwel vrijdag 11 maart 2016. Het beroep dient ingesteld te worden bij de Raad van State, Afdeling bestuursrechtspraak, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag. Beroep kan worden ingediend door belanghebbenden, voor zover het beroep is gericht op de door burgemeester en wethouders in het wijzigingsplan aangebrachte aanpassingen ten opzichte van het eerder vastgestelde wijzigingsplan.

Het besluit tot het gewijzigd vaststellen van het wijzigingsplan treedt in werking, daags na afloop van de beroepstermijn. Het indienen van een beroepschrift heeft geen schorsende werking. Daartoe dient, binnen de beroepstermijn, door een belanghebbende die een beroepschrift heeft ingediend, een verzoek om een voorlopige voorziening te worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Indien binnen de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend, treedt het wijzigingsplan niet in werking voordat op het verzoek is beslist.

Naar boven