Onherroepelijk bestemmingsplan “Waterfront De Veene”, gemeente Aalburg. 

Logo Aalburg

Burgemeester en wethouders van Aalburg maken bekend dat het op 23 juni 2015 vastgestelde bestemmingsplan Waterfront De Veene (plannummer NL.IMRO.0738.BP6011-GV01) na een uitspraak van de Raad van State met ingang van 25 februari 2016 onherroepelijk is geworden.

Bestemmingsplan ‘Waterfront De Veene’

Het bestemmingsplan betreft enerzijds de ontwikkeling van het woningbouw ontwikkelproject Waterfront De Veene met 27 woningen gelegen aan de Afgedamde Maas en natuurontwikkelingen, en anderzijds betreft het een gedeeltelijke actualisatie van het bestaande gebied langs de Maasdijk. Het ontwikkelproject Waterfront De Veene is gelegen op en rondom gronden van het voormalige sportpark De Heuye (voormalig adres Maasdijk 128 te Veen) en is gelegen in het uiterwaardengebied van Veen. Het gedeelte ten behoeve van actualisatie ligt ten oosten van het ontwikkelgebied tot aan de fysieke grens water en betreft de adressen Maasdijk 106 tot en met 126 (enkel de even nummers) te Veen.

Tijdens openingstijden (dagelijks van 8.30 uur tot 12.30 uur en op dinsdag van 8.30 uur tot 20.00 uur) kan van het bestemmingsplan kennis worden genomen bij balie “Bouwen en Milieu” van het Aalburgloket, Grote Kerkstraat 42 te Wijk en Aalburg. Het bestemmingsplan “Waterfront De Veene” te Wijk en Aalburg is tevens digitaal raadpleegbaar op de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl.

Wijk en Aalburg, 9 maart 2016

Naar boven