Voorbereidingsbesluit "Geluid Aan de Noord"

Logo Hendrik-Ido-Ambacht

Burgemeester en wethouders van de gemeente Hendrik-Ido-Ambacht maken op grond van artikel 3.7 van de Wet ruimtelijke ordening, bekend dat de gemeenteraad op 7 maart 2016 een voorbereidingsbesluit, getiteld "Geluid Aan de Noord" heeft vastgesteld voor het gebied zoals aangegeven op de tekening die bij dit besluit hoort. Dit gebied betreft de gronden van het gezoneerde industrieterrein Aan de Noord. Het industrieterrein is gelegen in de gemeenten Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht en Papendrecht. Tevens maakt het college op basis van artikel 1.3.1. van het Besluit ruimtelijke ordening bekend dat het bestemmingsplan 'Geluid Aan de Noord' wordt voorbereid. In deze drie gemeenten worden voor het plangebied van het gezoneerde industrieterrein momenteel nieuwe bestemmingsplannen voorbereid, waarin de geluidverdeling voor het terrein wordt vastgelegd. Alle drie de gemeenteraden hebben een voorbereidingsbesluit vastgesteld.

Het voorbereidingsbesluit treedt in werking op de eerste dag na publicatie. Dit is op 10 maart 2016. Het voorbereidingsbesluit ligt met bijhorende tekening vanaf 10 maart 2016 voor iedereen ter inzage tijdens de openingsuren in de hal van het gemeentehuis, Weteringsingel 1 te Hendrik-Ido-Ambacht.

De bronbestanden zijn geplaatst op http://ro.h-i-ambacht.nl/0531/8E6A81AC-1B36-4EE1-B1D5-3A4A369AF04C/

Het voorbereidingsbesluit kan tevens worden ingezien op de gemeentelijke website www.h-i-ambacht.nl/ik-woon/ruimtelijke-projecten onder het kopje Ruimtelijke Plannen. Het voorbereidingsbesluit kan ook digitaal worden geraadpleegd via de website www.ruimtelijkeplannen.nl. Het voorbereidingsbesluit is te vinden onder het planidentificatienummer NL.IMRO.0531.vb05AandeNoord-3001.

Voor vragen kunt u contact opnemen met de heer A. Hoogesteger op telefoonnummer 06-54685057.

Tegen dit besluit kan geen bezwaar of beroep worden ingesteld

Hendrik-Ido-Ambacht, 9 maart 2016

Naar boven