Ontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein Meeuwaert, Elshout

Logo Heusden

Het college van Heusden maakt opnieuw bekend, dat het heeft ingestemd met het ontwerpbestemmingsplan Bedrijventerrein Meeuwaert (NL.IMRO.0797.BPbedrijven7-ON01).

Op 2 maart heeft deze publicatie al plaatsgevonden. Daarin ontbrak informatie. Daarom publiceert het college opnieuw.

Het plangebied van het bestemmingsplan ligt in Elshout en wordt globaal begrensd door de woningen aan de Wolfshoek in het westen, de d’Oultremontweg in het zuiden, de Dekkerseweg in het noorden, en de zijstraat van de d’Oultremontweg in het oosten.

Het betreft een conserverend bestemmingsplan. Het plan voorziet in een digitaal bestemmingsplan, dat afgestemd is op de modelregels van de andere bedrijventerreinen van de gemeente Heusden.

Ten opzichte van het voorontwerp zijn aanpassingen doorgevoerd en is het op een aantal punten aangepast. De reacties op het voorontwerpbestemmingsplan zijn samengevat en beantwoord in de Nota van inspraak behorende bij het plan.

Het bestemmingsplan wordt waarschijnlijk vastgesteld in het tweede kwartaal van 2016.

Inzage

Het ontwerpbestemmingsplan met bijbehorende stukken ligt met ingang van 10 maart 2016gedurende zes weken ter inzage. U kunt de stukken tijdens openingstijden inzien in het gemeentehuis in Drunen en Vlijmen en in de bibliotheek in Oudheusden. Een digitale versie van het ontwerpbestemmingsplan is raadpleegbaar via www.heusden.nl en de landelijke voorziening www.ruimtelijkeplannen.nl

Zienswijze

Gedurende de bovengenoemde termijn kan een ieder naar keuze schriftelijk (wat de voorkeur heeft) of mondeling een zienswijze omtrent het ontwerp bestemmingsplan indienen bij de raad van Heusden. Een schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar de raad van Heusden, postbus 41, 5250 AA Vlijmen. Graag bij uw schriftelijke reactie zaaknummer 301912 vermelden. Wilt u mondeling reageren, of wil u meer informatie, dan kunt u contact opnemen met Marco Molijn via telefoonnummer 14073.

Naar boven