GEWIJZIGD VASTGESTELD UITWERKINGSPLAN

Logo Noordoostpolder

Het college van burgemeester en wethouders van Noordoostpolder maakt bekend dat op grond van artikel 3.9a Wet ruimtelijke ordening bekend, dat bij besluit van 23 februari 2016 het uitwerkingsplan 'Woongebied Wellerwaard' gewijzigd is vastgesteld.

Inhoud uitwerkings plan

Met dit ontwerpuitwerkingsplan wordt voorzien in de juridisch-planologische regeling voor de ontwikkeling van een woongebied in Wellerwaard. Het woongebied voorziet in maximaal 23 vrijstaande woningen die in twee fasen worden gerealiseerd. De locatie van het woongebied ligt in het bestemmingsplan "Wellerwaard". Dit plan is 30 juni 2011 vastgesteld door de gemeenteraad van Noordoostpolder. Hierin is het perceel voorzien van een uit te werken woonbestemming. Het uitwerkingsplan dat is opgesteld geeft een toelichting op, verbeelding van en regels voor de realisatie van het woongebied.

Termijn van inzage

Het uitwerkingsplan en het vaststellingsbesluit liggen van 10 maart 2016 tot en met 20 april 2016 ter inzage.

Inzien ontwerp uitwerking splan

Het uitwerkingsplan en de bijbehorende stukken kunt u inzien:

  • -

    Op www.ruimtelijkelijkeplannen.nl. Het identificatienummer van het ontwerpuitwerkingsplan is: NL.IMRO.0171.UP00002-VS01

  • -

    Op de gemeentelijke website: http://www.noordoostpolder.nl/Noordoostpolder/Wonen_en_Ruimtelijke_ordening/Ruimtelijke_plannen/Bestemmingsplannen

  • -

    Een papieren versie ligt bij het loket Woonomgeving (Harmen Visserplein 1, Emmeloord).

Beroep

Belanghebbenden die tijdig hun zienswijzen bij het college kenbaar hebben gemaakt, en belanghebbenden die kunnen aantonen dat zij redelijkerwijs niet in staat zijn geweest een zienswijze bij het college kenbaar te maken, kunnen gedurende de genoemde termijn beroep instellen bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State, Postbus 20019, 2500 EA Den Haag.

Ten aanzien van die onderdelen van het uitwerkingsplan die bij vaststelling zijn gewijzigd ten opzichte van het ontwerp, kan ook door belanghebbenden, die bezwaar hebben tegen deze wijzigingen, beroep worden ingediend.

Verzoek om voorlopige voorziening

Het indienen van een beroepschrift schort de werking van het uitwerkingsplan niet op. Om dit laatste te bereiken, kan gedurende de beroepstermijn tevens een verzoek om voorlopige voorziening (schorsing) worden ingediend bij de voorzitter van de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State. Voor het instellen van beroep of het aanvragen van een voorlopige voorziening is griffierecht verschuldigd. Voor meer informatie hierover neemt u contact op met de Afdeling bestuursrechtspraak van de Raad van State, via (070) 4264426.

Inwerkingtreding

Het uitwerkingsplan treedt in werking na afloop van de beroepstermijn, tenzij binnen deze termijn naast een beroepsschrift eveneens een verzoek om voorlopige voorziening is ingediend.

Heeft u vragen?

Voor nadere informatie over deze publicatie kunt u contact opnemen de heer P. de Jager van het cluster Ruimtelijke Ontwikkeling, (0527) 63 34 90.

Naar boven