Voorontwerpbestemmingsplan“Benedeneind NZ nr. 382 en naast nr. 416” Benschop, gemeente Lopik.

Logo Lopik

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het bestemmingsplan Benedeneind NZ nr. 382 en naast nr. 416 ter inzage ligt.

Bestemmingsplan

Het perceel Benedeneind NZ tussen de nrs. 416 en 418 is momenteel in gebruik voor agrarische doeleinden. Om de bouw van een woning op dit perceel mogelijk te maken vervalt de bouw van een extra woning op het perceel Benedeneind NZ nr. 382.

Ter inzage

Het voorontwerpbestemmingsplan ligt van 9 maart 2016 t/m 19 april 2016 voor een ieder ter inzage op werkdagen van 09:00 uur tot 12:00 uur bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling en Beheer. Ook buiten deze openingstijden kan het bestemmingsplan worden ingezien.

Hiervoor dient u een afspraak te maken. Daarnaast zijn de ter inzage gelegde stukken digitaal raadpleegbaar:

  • op www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer: NL.IMRO.0331.1BeindNZnaast416-VO01;

  • op www.lopik.nl onder: inwoners, bestemmingsplannen, landelijk gebied / in procedure.

Inspraak

Gedurende de termijn van 6 weken kunnen ingezetenen van de gemeente Lopik en belanghebbenden schriftelijk een inspraakreactie op het voorontwerpbestemmingsplan sturen naar het college van burgemeester en wethouders, Postbus 50, 3410 CB Lopik.

Vervolgprocedure

Na beoordeling van de inspraakreacties zal het ontwerpbestemmingsplan worden opgesteld, waarop zienswijzen kunnen worden ingediend. Uiteindelijk zal de gemeenteraad een beslissing nemen over de vaststelling van het bestemmingsplan. Voor meer informatie over deze publicatie kunt u tijdens kantooruren, contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling en Beheer, tel: 0348 – 559955.

Naar boven