Voorontwerpbestemmingsplan“Huis te Vliet” te Lopikerkapel.

Logo Lopik

Burgemeester en wethouders maken bekend dat het bestemmingsplan “Huis te Vliet” ter inzage ligt.

Bestemmingsplan

Dit bestemmingsplan voorziet in de herontwikkeling van het perceel Lopikerweg Oost 166.

Op dit perceel staat Rijksmonument Huis te Vliet. Bij dit rijksmonument worden 9 nieuwe woningen gerealiseerd. Verder worden de percelen Lopikerweg Oost 170 en Lopikerweg Oost tussen 164 en 165 bij het plan betrokken. Op deze percelen vindt ook woningbouw plaats.

Ter inzage

Het voorontwerp bestemmingsplan ligt van 9 maart 2016 t/m 19 april 2016 voor een ieder ter inzage op werkdagen van 09:00 uur tot 12:00 uur bij de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling en Beheer. Ook buiten deze openingstijden kan het bestemmingsplan worden ingezien.

Hiervoor dient u een afspraak te maken. Daarnaast zijn de ter inzage gelegde stukken digitaal raadpleegbaar:

  • op www.ruimtelijkeplannen.nl met identificatienummer: NL.IMRO.0331.02HuisteVliet-VO02;

  • op www.lopik.nl onder: inwoners, bestemmingsplannen, Lopikerkapel / in procedure.

Inspraak

Gedurende de termijn van 6 weken kunnen ingezetenen van de gemeente Lopik en belanghebbenden schriftelijk een inspraakreactie op het voor ontwerpbestemmingsplan sturen naar het college van burgemeester en wethouders, Postbus 50, 3410 CB Lopik.

Vervolgprocedure

Na beoordeling van de inspraakreacties zal het ontwerpbestemmingsplan worden opgesteld, waarop zienswijzen kunnen worden ingediend. Uiteindelijk zal de gemeenteraad een beslissing nemen over de vaststelling van het bestemmingsplan. Voor meer informatie over deze publicatie kunt u tijdens kantooruren, contact opnemen met de afdeling Ruimtelijke Ontwikkeling en Beheer, tel: 0348 – 559955.

Naar boven