Bestemmingsplan ‘Spoorzone- Middengebied, Oost’

Logo Deurne

Burgemeester en wethouders van Deurne maken bekend dat de gemeenteraad op 16 februari 2016 het bestemmingsplan ‘Spoorzone- Middengebied, Oost’ in Deurne (NL.IMRO.0762.201509-C001) heeft vastgesteld. Het bestemmingsplan heeft betrekking op het gebied tussen de Fabriekstraat en de Steenovenweg in Deurne. Dit gaat over het in opdracht van de Raad van State  vaststellen van een regeling met betrekking tot de gebiedsaanduiding ‘milieuzone-hindergevoelige’.

 

De Raad van State heeft besloten dat het plan direct aan de gemeenteraad ter vaststelling diende te worden voorgelegd.

 

Terinzageligging

Het vastgestelde bestemmingsplan en de hierbij behorende stukken liggen met ingang van 11 maart 2016 gedurende zes weken in het gemeentehuis van Deurne aan de Markt 1 ter inzage. Het bestemmingsplan en de hierbij behorende stukken zijn vanaf deze datum ook digitaal te raadplegen op www.deurne.nl > projecten en plannen > digitale bestemmingsplannen en www.ruimtelijkeplannen.nl.

 

Rechtsmiddelen

Gedurende de termijn van terinzagelegging kan beroep bij de Afdeling Bestuursrechtspraak van de Raad van State (Postbus 20019, 2500 EA 's-Gravenhage) worden ingesteld door:

  • 1.

    een belanghebbende die tijdig een zienswijze bij de gemeenteraad naar voren heeft gebracht;

  • 2.

    een belanghebbende die aantoont dat hij redelijkerwijs niet in staat is geweest zijn zienswijze bij de gemeenteraad naar voren te brengen.

  • 3.

    een belanghebbende die bezwaar heeft tegen de wijzigingen die de gemeenteraad bij de vaststelling in het plan heeft aangebracht.

 

Het beroepschrift heeft geen schorsende werking. Dit betekent dat, ondanks het beroepschrift, het vaststellingsbesluit daags na afloop van de beroepstermijn in werking treedt, tenzij gedurende de beroepstermijn een verzoek om voorlopige voorziening bij de Afdeling is ingediend. In dat geval treedt het besluit niet in werking voordat op dat verzoek is beslist.

 

Voor meer informatie over dit bestemmingsplan kunt u contact opnemen met het Klantcontactcentrum via ons algemene telefoonnummer: 0493-387711.

 

Deurne, 10 maart 2016

Naar boven