Gemeente Maastricht, ontwerp-omgevingsvergunning/projectafwijkingsbesluit 'Gasleiding Itteren-Meerssen'.

Logo Maastricht

Burgemeester en wethouders van Maastricht maken bekend dat, de ontwerp-omgevingsvergunning met projectafwijkingsbesluit betreffende de verlegging van de gasleiding Itteren-Meerssen voor de duur van zes weken ter inzage ligt. Er wordt geen exploitatieplan mede vastgesteld.

 

Gebiedsomschrijving en korte inhoud

Gasunie Transport Services BV. is voornemens om een nieuwe gastransportleiding aan te leggen op gronden waar de oude leiding wordt verwijderd. Het nieuwe tracé is geprojecteerd in de nieuwe Landgoederenzone ten noordoosten van het bedrijventerrein Beatrixhaven ten noorden van Maastricht. Dit plan maakt de verlegging van de gastransportleiding planologisch/juridisch mogelijk.

 

Ter inzage legging en digitaal beschikbaar stellen

Met ingang van 11 maart 2016 ligt de ruimtelijke onderbouwing analoog ter inzage aan het gemeenteloket, Mosae Forum 10, Maastricht.

Het digitale plan is te raadplegen op de landelijke website:  

www.ruimtelijkeplannen.nl/?planidn=NL.IMRO.0935.ovGasItterMeerssen-ow01

De bronbestanden zijn beschikbaar via:

http://ruimtelijkeplannen.maastricht.nl/manifest.html

Daarnaast is de omgevingsvergunning/PAB te raadplegen op de gemeentelijke website:

www.gemeentemaastricht.nl/ruimtelijkeplannen

 

Schriftelijke en mondelinge zienswijzen

Binnen de termijn van terinzagelegging kunt u schriftelijk of mondeling reageren op dit plan. Richt schriftelijke zienswijzen aan het college van burgemeester en wethouders van Maastricht, Postbus 1992, 6201 BZ Maastricht. Dit kan ook per e-mail via post@maastricht.nl onder vermelding van ‘Aan het college van burgemeester en wethouders van Maastricht, zienswijze projectafwijkingsbesluit ‘Gasleiding Itteren-Meerssen’. Mondeling kan op donderdag 7 april 2016 van 16.00 tot 18.00 uur of op dinsdag 12 april 2016 van 9.00 uur tot 11.00 uur. Maak een afspraak uiterlijk 24 uur voor de dag van uw keuze met dhr. P. Nutters, telefoonnummer 043-3505038 of per email peter.nutters@maastricht.nl. Het gesprek vindt plaats in Mosae Forum.

 

Maastricht, 10 maart 2106

Burgemeester en wethouders van Maastricht,

Namens deze:

P.J. Buijtels, secretaris J.M. Penn-te Strake, burgemeester

Naar boven