Kennisgeving Ontwerpwijzigingsplan De Bongerd-Bongerdbrug

Logo Amsterdam

Burgemeester en wethouders van Amsterdam maken ingevolge artikel 3.8 van de Wet ruimtelijke ordening, het volgende bekend.

Burgemeester en wethouders hebben bij besluit van 25 februari 2016 het ontwerpwijzigingsplan De Bongerd – Bongerdbrug vrijgegeven voor terinzagelegging.

Ontwerpwijzigingsplan

Het plangebied van het ontwerpwijzigingsplan De Bongerd – Bongerdbrug wordt begrensd door Zijkanaal I in het noorden en zuiden, de Buikslotermeerdijk in het oosten en de Verstuiverstraat in het westen. Conform de wijzigingsregels uit het vigerende bestemmingsplan De Bongerd wordt in het voorliggende ontwerpwijzigingsplan de realisatie van een brug voor langzaam verkeer over Zijkanaal I mogelijk gemaakt.

Terinzagelegging

Het ontwerpwijzigingsplan De Bongerd – Bongerdbrug ligt met de daarbij behorende stukken met ingang van 10 maart 2016 gedurende een termijn van zes weken ter inzage op het volgende adres:

Stadsdeel Noord, Buikslotermeerplein 2000, Amsterdam.

  •  

Het ontwerpwijzigingsplan De Bongerd – Bongerdbrug met de daarop betrekking hebbende stukken is digitaal raadpleegbaar via www.ruimtelijkeplannen.nl. Het planidentificatienummer (ID) is NL.IMRO.0363.N1602BPSTD-OW01 

Zienswijzen

Gedurende bovengenoemde termijn van terinzagelegging kan een belanghebbende zijn zienswijze over het ontwerpwijzigingsplan naar voren brengen bij het college van burgemeester en wethouders  van Amsterdam. Schriftelijke zienswijzen kunnen worden ingebracht bij het college van burgemeester en wethouders van Amsterdam. Per adres: de directeur van Ruimte & Duurzaamheid, Postbus 2758, 1000 CT Amsterdam. Voor het indienen van mondelinge zienswijzen ten aanzien van het ontwerpwijzigingsplan kan contact worden opgenomen met Ruimte & Duurzaamheid, team Noord/Centrum, mevr. M. Hettinga, telefoonnummer 14020.

 

Amsterdam, 9 maart 2016

burgemeester en wethouders

 

mr. A.H.P. van Gils

secretaris

mr. E.E. van der Laan

burgemeester

 

 

Naar boven