Ter inzagelegging ontwerpbestemmingsplan Ginneken, Vogelenzanglaan en ontwerpomgevingsvergunning Medisch centrum Schoolakkerplein

Logo Breda

Burgemeester en wethouders van Breda maken bekend ter inzage ligt:

● het ontwerpbestemmingsplan Ginneken, Vogelenzanglaan (NL.IMRO.0758.BP2015212002-0301)bouw 14 woningen, 18 appartementen en een medisch centrum;

● de ontwerpomgevingsvergunning, locatie hoek Schoolakkerplein-Burg. Middelaerlaan, bouw medisch centrum (NL.IMRO.0758.AB2016212002-0301)

Het ontwerpbestemmingsplan voorziet in het realiseren van 14 woningen, 18 appartementen en een medisch centrum. Het plangebied is gelegen in het Ginneken aan weerszijden van de Burgemeester Middelaerlaan en het Schoolakkerplein waar voorheen de maycretewoningen hebben gestaan.

Voor het Medisch Centrum willen de initiatiefnemers zo snel mogelijk starten met de bouw van het centrum en hiervoor is reeds de omgevingsvergunning aangevraagd. Met de aparte, separate procedure hiervoor is het mogelijk de bouw sneller te laten starten dan met een bestemmingsplan.

Voor belangstellenden zal een inloopavond worden gehouden over dit ontwerpplan en over de ontwerpomgevingsvergunning op dinsdag 15 maart 2016 in Buurthuis Vianden aan de Viandenlaan 5 tussen 19.00 en 21.00 uur.

Ter inzage

Het ontwerpbestemmingsplan en de ontwerpomgevingsvergunning liggen ter inzage van 10 maart t/m 20 april 2016. Het bovengenoemde ontwerpbestemmingsplan en de ontwerpomgevingsvergunning kunt u digitaal raadplegen via de website www.breda.nl/ruimtelijkeplannen (kies de link 'Ruimtelijke plannen van de Gemeente Breda'). Daarnaast ligt het ontwerpbestemmingsplan en de ontwerpomgevingsvergunning er inzage bij de Infobalie in het Stadskantoor, Claudius Prinsenlaan 10 te Breda.

Zienswijzen

Van 10 maart t/m 20 april 2016 kunt u uw zienswijze op het ontwerpbestemmingsplan en de ontwerpomgevingsvergunning naar voren brengen. Uw schriftelijke zienswijze kunt u sturen naar het college van burgemeester en wethouders van Breda, Postbus 90156, 4800 RH Breda. Voor het indienen van een mondelinge zienswijze kunt u contact opnemen met de gemeente via www.breda.nl/contact (gebruik hiervoor het contactformulier).

Informatie

Heeft u vragen? Neem contact op met de gemeente via www.breda.nl/contact

Naar boven